U POTRAZI STE ZA NOVIM POSLOM?

NAUČITE SVE O DIZAJNU INTERIJERA Ovo je trenutno jedno od najpopularnijih zanimanja na svijetu i izvrsno se plaća

Nakon dugogodišnjeg uspješnog rada u Splitu, od sada jednogodišnje osposobljavanje za dizajnere interijera moguće je i u Zagrebu, a nastava počinje 28. ožujka.

Stalno vam govore da ste jako nadareni za uređenje interijera? Prijatelji vas pozivaju da im date savjete prije nego što se prime preuređenja? Ili je to talent koji tek trebate pokazati svijetu oko sebe?

Kako god bilo, ako ste ljubitelj tema vezanih uz dizajn uređenja interijera pruža se prilika da to pretvorite i u svoju struku, i to učeći od iskusnih stručnjaka. Naime, nakon nekoliko uspješnih programa obuke za dizajnere interijera koje je organizirala u Splitu, Visoka škola Aspira od sada jednogodišnje osposobljavanje za dizajnere interijera nudi i u Zagrebu. Nastava počinje već 28. ožujka!

Prostor je ideja, kažu u Visokoj školi Aspira predstavljajući svoj jednogodišnji program osposobljavanja.

- Svaki prostor ima namjenu, kontakt s okolišem, identitet i estetiku. Stambeni prostor, stan ili kuća, bit će prvi i temeljni zadatak na kojem će polaznici razumjeti pojam, pristup i način projektiranja interijera - ističu dodajući kako za dizajnere interijera ima raznih prilika za zaposlenje.

- Arhitektonski studiji, građevinske tvrtke, proizvođači i prodavači namještaja… samo su neke od mogućnosti - navodi ta Škola u pozivu na upis programa za dizajnera interijera. Njihovi se polaznici, kažu, nerijetko odlučuju na otvaranje vlastite tvrtke za uređenje prostora.

Trajanje programa: jednu godinu

Predznanje nije uvjet – samo želja za učenjem, ističu u Aspiri. Obuka traje jednu akademsku godinu, a među raznim vještinama učit će se i tehničko crtanje i korištenje računalnog programa ArchiCad za dizajniranje interijera.


Sam program osposobljavanja je osmišljen je namjerom da oslobodi kreativnost polaznika, te ih prenošenjem stručnih znanja i vještina nauči da svoje ideje ostvare u praksi. U tome će polaznike voditi ugledni stručnjaci - škola inače surađuje sa studijem za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft.

Program se sastoji od nastavnih cjelina:
- stilovi i dizajn kroz povijest
- boja i svjetlost
- građevinske konstrukcije i materijali
- 3D crtanje
- projektiranje interijera
- primjena računala u dizajnu
- praktična nastava uz vrhunske stručnjake

Više informacija potražite na : www.aspira.hr.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2024 23:01