STVARI KOJE POMAŽU

Praktične i jeftine ideje za modernu komodu u domu

Uređenje komode u vašem domu može biti veliki izazov, pogotovo ako je vaša prostorija nešto manje kvadrature

Kako bismo vam pomogli u tome, za vas smo izdvojili nekoliko korisnih ideja za modernu komodu u vašem stanu ili kući. Nadamo se da ćete pronaći inspiraciju u komodama koje su nas oduševile!

Zašto bi vaša komoda s odjećom morala biti samo u funkciji garderobe? Oko nje možete objesiti fotografije, slike, ukrasiti je cvijećem pa će biti i određena dekoracija koja krasi vaš interijer.

 

 

Ne trebate pretjerivati s dekoracijama na komodi - omiljena bočica parfema, suvenir s putovanja ili fotografija vljene osobe sasvim je dovoljna da u vaš dom unese sentimentalnu notu, a ujedno i obogati cijeli interijer.

 

Komoda ne treba biti samo u funkciji garderobe, možete je iskoristiti i kao, naprimjer, kuhinjski ormar. Ovaj zanimljivi trik posebno će zanimljiv biti svim ljubiteljima rustikalnog, starinskog ili 'boho chic' stila.

 

Možete iskoristiti stare, obnovljene police i pomoću njih napraviti svoj vlastiti kutak za odlaganje odjeće i obuće te modnih dodataka. Takva garderoba ostavit će dojam malenog modernog kutka, pogotovo ako joj dodate neki zanimljivi dizajn ili dio za skladištenje dodatnih stvarčica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. prosinac 2020 11:00