M Design

Predivna kolekcija tkanina Love Mystical Balkan

Love Mystical Balkan naziv je nove kolekcije predivnih tkanina i dodataka za dom koju je prije nekoliko mjeseci na tržište lansirao izvrstan brend M design. Brend iza kojeg stoji dizajnerica Milica Petrović iz Beograda razvio se iz njezine ljubavi prema uređenju svakodnevnih životnih prostora pa je tako dizajnerica počela stvarati zanimljive tkanine s uzorcima koji bi razvedrili i najjednostavnije uređene domove.



Sa svojim timom dizajnerica Milica Petrović razvija ideje i zamisli koje se temelje na dobroj energiji, njegovanju pravih vrijednosti i korijena, a rezultat su visokokvalitetni proizvodi od prirodnih materijala koji unose toplinu u dom. Svaka M design kolekcija je limitirana, a svi se predmeti ručno izrađuju kao unikatni komadi osmišljeni i izvedeni s puno pažnje i ljubavi. Kao inspiracija za najnoviju kolekciju dizajnerskom timu poslužio je Balkan, kao i staroslavenski simboli koji su u ovoj kolekciji preoblikovani i predstavljeni u jednoj sasvim modernoj priči.



Kombinacija bijele i crne boje s raskošnom crvenom koja simbolizira ljubav i pozitivnu energiju čini osnovu predivnog dizajna ovih tkanina. Izvedeni tehnikom sitotiska na tekstilu svi su primjerci jedinstveni i iznimno kvalitetni te idealan dodatak svakom uređenju. Više informacija potražite na službenoj stranici M design, a kontakt možete ostvariti i putem Facebook stranice M design.



















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:53