Uradi sam

Predivne šalice s mramornim uzorkom

Nemate ideju za dobar poklon ili se vaša najdraža šalica razbila i u potrazi ste za novom? Za malo novca možete sami stvoriti svoju novu najdražu šalicu bez puno muke! Vaš omiljeni topli napitak biti će još ukusniji kad ćete ga piti iz šalice koju ste sami ukrasili, a poklanjanjem ovog kreativnog dara možete usrećiti svoju obitelj i prijatelje.

Potrebni materijali: jednostavna bijela šalica, lakovi za nokte u različitim bojama, plastična zdjelica, čačkalica, sjajni akrilni premaz, mekana spužvica.

Postupak

Napunite plastičnu zdjelicu s toplom vodom. Iskapajte lak za nokte u nekoliko različitih boja u vodu. Brzo iskoristite čačkalicu kako biste proširili mjehuriće laka za nokte na površini vode.


Umočite šalicu u vodu kružnim pokretima.

Pustite šalicu da se dobro osuši. Kad je suha, spužvicom premažite šalicu sa sjajnim aktilnim premazom. Ovisno o svom dizajnu, možda ćete morati dva ili tri puta ponoviti premazivanje. Nemojte zaboraviti pustiti posljednji premaz da se dobro osuši prije nanošenja novog. Unutrašnjost šalice i rubove koje prinosite ustima dok pijete nemojte premazivati.

Ukrašena šalica pere se s blagim deterdžentom i vodom. Nemojte ju prati u perilici posuđa kako biste što dulje očuvali svoj dizajn.

Uspjeh!

Izvor: Babble
Foto: Robin Clement

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:27