INTERIJERI S 'WOW' EFEKTOM

Predivne sive kuhinje koje pristaju gotovo svakom stilu uređenja

 Instagram/@smyk_w_kuchni_blog
Klasika s kojom jednostavno ne možete pogriješiti!

Ako tražite bezvremensku boju kojom biste obojili svoju kuhinju, ne postoji klasičnija opcija od sive. Ne samo da ovaj svestrani neutralni spoj dobro djeluje sa suvremenim nijansama i naglascima, kao uostalom i svaki drugi zemljani ton, siva boja odmah unosi toplinu i dubinu u svaki životni prostor. Za vas smo zato izdvojili najljepše sive kuhinje koje će vas sigurno inspirirati na promjenu u vlastitom domu.

Ova predivna kuhinja kombinira sivu boju i metalne, odnosno srebrne akcente koji se savršeno međusobno uklapaju. Ovdje nema pretjeranog naglašavanja nijansi ni ukrašavanja nepotrebnim detaljima, sve je decentno, a opet funkcionalno te se odlično uklapa u postojeći stil minimalizma u prostoru.

Osim u kombinaciji sa srebrnim detaljima i elementima, siva boja u kuhinji savršeno pristaje i kad dolazi u spoju s drvenim obilježjima. U ovom slučaju, riječ je o predivno uređenoj kuhinji koja ima i sive i drvene kuhinjske elemente, kao i blagovaonicu. Možemo potvrditi da je ovo odlično rješenje za nešto veće kuhinje, odnosno blagovaonice, a uglavnom najbolje pristaje ljubiteljima rustikalnog ili vintage stila uređenja.

Ovo je bez sumnje kuhinja koju preferiraju ljubitelji romantičnog i starinskog stila. Osim klasičnih sivih elemenata, divni drveni i mramorni akcenti savršeno se uklapaju u čitav dojam stvoren u ovom spektakularnom interijeru. Iako na prvi pogled kuhinja izgleda pomalo hladno, uz detalje i dekorativne elemente dobila je savršen obiteljski ugođaj što je pun pogodak!

Apsolutno svaka kombinacija sa bijelom bojom izgleda savršeno u interijerima, pa tako ni siva nije iznimka. Ova kuhinja savršeno spaja sive i bijele akcente te kao takva izgleda savršeno, a posebno se dobro uklapa u moderni stil uređenja interijera.

Fantastična kuhinja koja na nevjerojatno zanimljiv, ali i kreativan način spaja sivu boju u interijeru zajedno s bijelim i žutim detaljima. Ne smijemo zaboraviti ni na sitne detalje i dekoracije u prostoru koje samo upotpunjavaju onaj pravi obiteljski ugođaj.

Foto: Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:38