INSPIRACIJA IZ KUHINJE

Predivne zamjene za klasične sudopere od nehrđajućeg čelika

blog.meridianhomesinc.com

Kako od sudopera napraviti zvijezdu kuhinjskog interijera?

Najčešće se, gotovo bez razmišljanja, odlučujemo za one klasične srebrno-sive sudopere od nehrđajućeg čelika. Nije ni čudo, kada su cijenom uvijek u prihvatljivom rangu, a osim toga su i najzahvalniji za čišćenje te provjereno traju godinama. Sudoperi od kvarca skuplja su opcija, ali također dobar odabir zahvaljujući svojoj izdržljivosti, dok su sudoperi od kamena fantastičnog izgleda, no zahtijevaju posebno održavanje i nisu otporni na oštećenja kao prethodna dva materijala.

Međutim, zar zaista trebamo generacijama u svojoj kuhinji imati onaj klasičan sudoper? Često ne razmišljamo o tome da postoje predivne alternative koje bi naše kuhinje, velike ili male, učinile još posebnijima i "našima".

U nastavku vam donosimo nekoliko alternativa klasičnim sudoperima, vjerujemo da će se pronaći za svakoga po nešto.

Foto: Justina Blakeney

Naši interijeri već dugo obožavaju kombinacije s bakrenim tonovima jer im daju eleganciju i malo starinskog šarma koji je uvijek dobrodošao.

Foto: Laure Joliet

Foto: Carley Page Summers

Mramor je sam po sebi zvijezda interijera u kojem god obliku se našao. Klasični crno-bijeli mramor u kombinaciji s crnim slavinama izgleda neodoljivo elegantno i suvremeno.

Foto: Laure Joliet

Za one najhrabrije, sudoper u boji jedan je od fantastičnih izbora, posebno ako imate osjećaj da vašoj kuhinji baš nedostaje "ono nešto".

Foto: Matthew Donaldson

Crno-bijele pločice unutar sudopera zanimljivo su i originalno rješenje. Ako je vašoj kuhinji potreban suptilan i moderan način da je malo "oživite", razmislite i o popularnim pločicama "marokanskog" uzorka koje ne trebaju biti rezervirane samo za zidove i podove.

Foto: Nina Hols

Klasika u obliku kombinacije crnog sudopera i zlatne slavine uvijek je dobra ideja za one nisu skloni eksperimentiranjima te vole jednostavnost.

Foto: Signorino

Foto: Atelier Dialect

Prije samog odabira novog materijala za sudoper, svakako se dobro raspitajte o načinima održavanja i izdržljivosti istih. Sve što trebate uzeti u obzir prilikom odabira sudopera možete pronaći i ovdje.

Izvor: domino

Izdvajamo

Iz drugih medija