KOMADI OD DRVETA

Predivni ormari i police za knjige inspirirani prošlim vremenima

Ormari ili police za knjige inspirirani sredinom prošlog stoljeća savršeno se uklapaju u gotovo svaki stil uređenja prostora. Ako i sami razmišljate o nabavljanju ovog komada namještaja, donosimo vam modele koji će vas ostaviti bez daha

Ovdje ćete pronaći gotovo sve vrste drva i različite konfiguracije ormara. Možete se odlučiti za otvorenu policu ili pak za zatvoreni ormarić s mnogobrojnim funkcijama. Potražite cool i elegantne ideje isamo za sebe!

Ako volite rustikalno, onda je ovaj veliki ormar od crvenog drveta sa staklenim vratima i skladišnim prostorom idealno rješenje za vas i vaše knjige.

Ako u vašem prostoru prevladava bijela podloga, a stan je uređen minimalističkim stilom, onda masivan namještaj ne dolazi u obzir. U tom slučaju, idealno rješenje za skladištenje vaših knjiga jest polica s tek nekoliko mjesta za odlaganje, također napravljena do drveta.

Ako ste ljubitelj 'nadrealnog' i futurističkog uređenja prostora koji je podložan modernom stilu, onda je ovaj ormar/polica za knjige savršena za vas. Veliki drveni ormar za knjige sadrži puno spremišnog prostora, a dolazi u kombinaciji s radnim stolom, savršenim za držanje stolnog računala.

Ako volite nešto zagasitije boje i modele koji se toliko ne ističu u interijeru, onda je ovaj ormar za knjige savršen za vas. Sadrži tek nekoliko polica, a na samom dnu ima i prostranu ladicu za skladištenje.

Ručno obojena drvena polica ovog modela u prostoru služi kao razdjelnik bez masivnog, odnosno glomaznog izgleda koji je mnogima odbojan. Savršen je izbor za dnevni boravak ili spavaću sobu, ne zauzima mnogo prostora, a omogućava dovoljno mjesta za skladištenje knjiga.

Ova zanimljiva drvena komoda za knjige uređena je u srednjovjekovnom stilu s daškom rustikalnosti, a savršeno će se uklopiti u svaki interijer. Najbolje pristaje u minimalističkom prostoru u kojem prevladava bijela podloga.

Ormar za knjige napravljen je od šperploča i izgledom pomalo podsjeća na košnicu, ostavlja dojam modernog i sigurno će privlačiti pogled svih onih koji vas posjete u vašem domu.

Upečatljiv ormar za knjige u bijeloj ili drugoj neutralnoj boji ima mnogo spremišnog prostora, a savršeno će se uklopiti u gotovo svaki stil uređenja.

Foto: DigsDigs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 15:06