TRÈS CHIC

Prekrasan francuski Božić: Evo kako stvoriti grandioznu božićnu atmosferu u domu

Spojite staro i novo, istaknite tradicionalan dizajn s modernim komadima i učinite svoj dom istinski elegantnim prostorom

Francuski način života s dobrim je razlogom sinonim za besprijekoran stil, i to ne samo u okviru mode i gastronomije, nego i unutarnjeg uređenja. Domovi francuskih obitelji često u sebi skrivaju komadiće prošlosti i burnu povijest pa je stoga modernim Francuzima glavni zadatak u uređenje uvesti pravi spoj starog i novog, istaknuti tradicionalan dizajn s modernim komadima i uz sve to učiniti svoj dom istinski elegantnim prostorom. Kršenjem pravila uređenja često se dobivaju jedinstveni, ali veličanstveni interijer koji zovu na uživanje, a najbolje to znaju u francuskoj trgovini Alinea.

Svoj božićni katalog snimili su u prostorima bogate povijesti s predivnim arhitektonskim elementima poput izrezbarenih detalja, ukrašenih stropova i raskošnih štukatura. Ako imate sreće i živite u stanu koji ima takve karakteristike, potrudite se dodatno ih istaknuti božićnim ukrasima, ako nemate, možete sami stvoriti grandioznu atmosferu brojnim detaljima i elementima, a inspiracija vam mogu biti nadahnjujuće fotografije u pozadini ovih povijesnih interijera. U svakom slučaju, francuski dizajn uvijek je lijep, uživajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. veljača 2021 12:35