NOVO RUHO STARE KUPAONICE

Preuredite kupaonicu prema trendovima koji će potrajati

 

Koji vam je omiljeni stil uređenja interijera? Imate li već dugo jedan omiljeni ili ih mijenajte s vremenom? Za stilove kupaonica koje vam donosimo u nastavku nije bitno kojoj kategoriji pripadate. Simpatija prema nekom od ovih uređenja kupaonica potrajat će godinama. U nastavku ćete pronaći po nešto za svaki oblik i veličinu kupaonice.

Indigo plava

Ljubitelji mora i morskih nijansi zaljubit će se u ovu indigo plavu kupaonicu. Elementi bijele s nijansama plave stvaraju umirujuću i opuštenu atmosferu, a tirkizne pločice s laganom teksturom i viseća lampa interijeru daju dinamičnost, baš kao i valovi moru.

Elementi koji se ističu

Oživite interijer i stvorite wow efekt s jednim elementom jarke boje ili sa zanimljivim tapetama. Ako trenutno imate bijelu kupaonicu, za novi izgled je čak ne trebate niti preuređivati. Samo dodajte jedan element koji će biti u fokusu i napravili ste veliku promjenu.

Bezvremenski stil

Što bolje unosi toplinu u interijer nego dašak nekih davnih vremena prepunih zanimljivih priča? Preuredite svoju kupaonicu u klasičnom starinskom stilu, koji će u isto vrijeme izgledati elegantno i moderno.

Kada kao zvijezda kupaonice

Ako ste osoba koja voli eksperimentirati, sigurno ćete zavoljeti i „potopljenu kadu“ iz kupaonice sa slike. Ako nemate mogućnost u prostoriji za izvesti ovako nešto, svakako možete kadu učini zvijezdom kupaonice tako da je postavite na sredinu, na povišenu površinu ili jednostavno istaknete pločicama zanimljivih uzoraka.

Uski namještaj

Ova opcija ideala je za dugačke i uske kupaonice. Uski i visoki namještaj bijele boje unijet će u vaš interijer dašak elegancije, a prostoriju učiniti prozračnijom. Dodatno, ako na taj namještaj montirate ogledalo istih dimenzija, učinit ćete svoju kupaonicu vizualno većom.

Prigušene boje

Prigušene boje pločice i namještaja u kupaonici odaberite kao opciju samo ako imate veću kupaonicu. U manjim prostorijama poželjnije su sjajnije boje, budući da reflektiraju svjetlost i na taj način vašu kupaonicu čine prozračnijom. U većim prostorijama prigušene boje, posebno one prirodne, ostavit će osjećaj topline.

Njegova i njezina tuš kabina

Također, ako imate dovoljno prostora, jedan dio zida možete ograditi i jednostavno napraviti dvije tuš kabine. Savršeno rješenje za užurbana jutra.

Zlatni i bakreni detalji

Ne samo u kupaonici, zlatni i bakreni detalji uselili su kao trend u sve interijere. Klasika i elegancija su prve dvije riječi koje nam padaju na pamet kada vidimo ovakvu kupaonicu. Također, ovo je odlično rješenje za preuređenje kupaonice s klasičnim bijelim pločicama, kadom i ostalim elementima. Primjerice, možete promijeniti samo slavine na umivaoniku i kadi i već ste napravili veliku promjenu.

Izvor: idealhome.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 18:50