Profil: Luxury Queen lampe Afrodite Rušov

Glamurozne svjetiljke od perja i kristala

Ručno izrađeni lusteri te stolne i samostojeće lampe dolaze u bijeloj, crnoj, ljubičastoj i roza boji

Ako ste u potrazi za elegantnim i pomalo glamuroznim svjetiljkama, možete odahnuti jer je vaša misija upravo završila. Naime, iza naziva brenda Luxury Queen kriju se lusteri i lampe koje od perja, raznih tkanina i kristala izrađuje samouka kreativka Afrodita Rušov.

– Oduvijek sam bila kreativna i gajila ljubav prema uređenju interijera. Na ideju izrade visilica i samostojećih lampi od perja došla sam prilikom uređenja svog novog doma kojem sam željela podariti dozu elegancije i glamura. No, na domaćem tržištu nikako nisam pronalazila odgovarajuće detalje koje sam zamislila. Tako sam nakon useljenja odlučila sama izraditi svjetiljke prema vlastitim idejama – prisjetila se početaka Afrodita Rušov koja je po struci zapravo ekonomistica, a trenutno studira na fakultetu Poduzetništva i managementa.

Pozitivne reakcije

Ohrabrena komentarima podrške prijatelja i znanaca kojima se svidio njezin rad otvorila je stranicu na Facebooku naziva “Lusteri i Lampe od perja – Luxury Queen”, gdje su nastavile stizati pozitivne reakcije posjetitelja profila iz Hrvatske, ali i inozemstva.

Ove ručno rađene svjetiljke dolaze u bijeloj, crnoj, ljubičastoj te roza boji. Stolne i podne lampe mogu biti visoke od 38 do 160 centimetara, dok je opseg lustera oko pola metra, a njihova visina 45 centimetara.

– Vrijeme izrade ovisi o modelu pa mi je ponekad potrebno nekoliko sati, a u drugim slučajevima i po dva dana. Inspiracija mi dođe sama od sebe, dosljedna sam svojim idejama te nadahnuće najviše pronalazim u svojoj mašti i ukusu za detalje – objasnila je ova majka jednogodišnjih blizanaca Tie i Nikija koja već radi i na novim proizvodima kao što su dekorativni jastuci, prekrivači i detalji s perjem i kristalima.

Za domove i urede

Kako kaže, njezine lampe namijenjene su svim vrstama prostora bilo da se radi o obiteljskom domu za koji je bitno da bude topao i ugodan ili pak o beauty salonima i poslovnim prostorima koji uvijek traže dozu svježine.

Lusteri i lampe od perja se naručiti putem FB profila “
Lusteri i Lampe od perja – Luxury Queen” te u trgovini E&D u sklopu hotela Park Plazza u Medulinu.

Njihove cijene kreću se od 300 do 1000 kuna, ovisno o načinu i zahtjevnosti izrade.

Foto: Luxury Queen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:15