Divan prostor za život

Prozračan i ženstveni stan od 51 m2

 

Predivno uređen i prozračan dvoetažni stan koji možete vidjeti u nastavku zauzima 51 četvorni metar i zaista oduševljava svojom bjelinom i nježnim pastelnim detaljima. Ovaj ženstveni prostor u prizemlju ima dnevni boravak s malom blagovaonicom, kupaonicu s tušem i atraktivnu kuhinju koja se nalazi u zasebnoj prostoriji.






Niti jedan komad namještaja na ovoj etaži nije suvišan, a iskorišten je čak i prostor ispod stepenica koje vode na kat. Bijeli kauč, bijeli blagovaonski stol i bijele police u dnevnom boravku dodatno pojačavaju osjećaj prostranosti za koji je prvenstveno zaslužna bijela boja zidova. Razigrani detalji boje bakra, zelene biljke i tek pokoji, pomno odabrani uzorak unose razigranost u prostor i čine ga još privlačnijim. Kuhinja je zanimljiva zbog malog kuhinjskog otoka koji se nalazi u sredini prostorije i predstavlja dodatni prostor za rad i vješanje kuhinjskih potrepština, a osim radne plohe obložen je klasičnim bijelim pločicama.



Bijeli hladnjak i kuhinjski ormarići elementi su koji pomažu održati dojam prozračnosti čak i u ovoj prostoriji. Na katu se nalazi prostrana spavaća soba s terasom, a zanimljiva je zbog otvorenog ormara koji je skriven iza posebno izgrađenog zaglavlja kreveta. Osim polica koje se tamo skrivaju u prostoru se nalazi još i moderna otvorena vješalica, a većina odjeće sprema se u veliki bijeli ormar u kutu sobe.








Terasa je posebno šarmantan dio stana, a namještena je kao produžetak boravka, s udobnim kaučem i pregršt mekih jastučića i tkanina. Još jedan razlog zašto je ova terasa toliko privlačan i ugodan prostor za boravak, kako danju, tako i noću, jesu njeni visoki zidovi koji omogućuju vlasnicima privatnost u svakom trenutku. Divan prostor!



Izvor: Pufik Homes

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 17:19