Danski proizvođač rasvjete e3light

Prva kolekcija Pantone svjetiljki

 

Tvrtka Pantone već je desetljećima vodeći autoritet po pitanju novih trendova i nadahnjujućih nijansi koje će zavladati modnim pistama, interijerima i našim životima. Sjetimo se samo milenijske ružičaste!

 

Budući da je Pantone dugogodišnji izvor inspiracije, a pritom i doista vizualno atraktivan brend bilo je pitanje vremena kada ćemo u svoje domove moći dodati nove predivne dizajnerske komade upravo s njegovim potpisom. Taj je trenutak došao i to u obliku kolekcije modernih Pantone svjetiljki!

 

 

U suradnji s danskim proizvođačem rasvjete e3light nastala je minimalistička kolekcija od ukupno pet visećih odnosno samostojećih svjetiljki čiji je dizajn u skladu s prepoznatljivim izgledom Pantone proizvoda, a dostupne boje izgledaju atraktivno i mogu se kombinirati po želji.

 

 

 

Kraljevska crvena, Sargasso morsko plava i šumska zelena samo su neke od privlačnih boja koje možete odabrati za svoj dom, a ako ste ljubitelji neutralnih nijansi možete birati između sive, crne, krem... Cijene svjetiljki kreću se od 60 do 225 američkih dolara, a jedva čekamo da postanu dostupne i na europskom tržištu. Više informacija potražite na stranici Light Color Live.

Izvor: Brit+Co

Izdvajamo

Iz drugih medija