SAJAM INOVACIJSKIH PROJEKATA

REXPO 2017 Dovodi slavnog arhitekta Simonea Michelija

Slavni talijanski arhitekt i dizajner predstavit će svoju viziju luksuznog turizma kakav bi trebalo razvijati i u Hrvatskoj

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO 2017 ugostit će slavnog talijanskog arhitekta i dizajnera Simonea Michelija čijim predavanjem, koje će se održati 1. prosinca u City Plazi (ex Hypo centar), želi se inspirirati potencijalne investitore za ulaganje u luksuzni turizam u Hrvatskoj.

Naglasak stavlja na održivost i ekološku osviještenost, a radio je na različitim projektima pa se tako u njegovu portfelju nalaze hoteli, klubovi, kafići, wellness centri, privatne nekretnine, javne ustanove, galerije itd. Strast kojoj se posebno posvećuje u posljednjih nekoliko godina restauracija je starih zapuštenih zdanja poput palača, kurija i ljetnikovaca kojima udahnjuje novi život i dozu luksuza po ukusu najzahtjevnijih klijenata.

Simone Micheli jedno je od najpoznatijih imena u području arhitektonskog projektiranja u Europi. Od početka karijere, u realizaciji svih projekata bavi se cjelovitim pristupom, posvećujući im se, uz podršku svojeg tima, kao arhitekt i dizajner.

Svaka je od njegovih kreacija drugačija, a opet prepoznatljiva jer odražava njegov autentičan potpis. Realizirane projekte opisuje kao refleksiju i kombinaciju svojih ideja i stavova u određenome trenutku te želje da naručitelju omogući posebno i jedinstveno iskustvo. Naglasak stavlja na održivost i ekološku osviještenost, a radio je na različitim projektima pa se tako u njegovu portfelju nalaze hoteli, klubovi, kafići, wellness centri, privatne nekretnine, javne ustanove, galerije ...

Strast kojoj se posebno posvećuje u posljednjih par godina restauracija je starih zapuštenih zdanja poput palača, kurija i ljetnikovaca kojima udahnjuje novi život. Poštujući sva stroga načela struke, u svakom od takvih zdanja radi na realizaciji savršene kombinacije starog i modernog kako bi stvorio luksuzna zdanja koja svojim izgledom i udobnošću mogu zadovoljiti ukus najzahtjevnijih klijenata.

Svoj rad Micheli prezentira ponajprije kroz brojne projekte koje je realizirao, ali i kroz izlaganja na sajmovima te stručna predavanja koja održava diljem svijeta. Takvo predavanje po prvi će put održati i u Hrvatskoj, u okviru međunarodnog sajma investicijskih projekata REXPO 2017.

Više informacija na: rexpo.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:15