SVI SU LUDI ZA...

Roccbox prijenosnom pećnicom

Pećnica koja će vam promijeniti život ovog ljeta!

Zamislite ljeto, grad, iza vas je još jedan radni tjedan, a za vikend se očekuju nesnosno visoke temperature od kojih je najbolje pobjeći u prirodu i organizirati druženje s obitelji i prijateljima. Hladne osvježavajuće napitke za djecu i odrasle jednostavno ćete organizirati, ali kako riješiti hranu? Unatoč visokim temperaturama djeca će sigurno u nekom trenutku ogladnjeti, a i odrasli. No, tko će stajati pored vrućeg roštilja na plus 30? Dostava koju inače koristite ne vozi u šumu. Što napraviti? Pizza bi mogla biti vaše najbolje rješenje, zar ne?

Dopustite nam da vas upoznamo s Roccbox prijenosnom pećnicom.

S Roccbox pećnicom možete i na kraj svijeta. Teži svega 20 kg i dolazi s ručkom kako bi se lakše nosila na plaži, na krov ili čak u šumu. Gdje god želite! Još bolje, pizza je gotova za 90 sekundi!

Ima uvlačive noge i odvojive plamenike, zbog čega se lako prenosi. Izrađena je od više slojeva čelika koji pomažu u apsorbiranju i zadržanju topline kao kod prave vanjske peći na drva. Peće na maksimalnoj temperaturi od 500 Celzijusa, a na vama je da odaberete hoćete li peći na drva ili plin. Budući da se brzo zagrijava (15 minuta), možete ispeći punoooo pizza u sat vremena.

Osim toga, u Roccboxu možete ispeći povrće, ribu i druge "plosnate" namirnice.

Više informacija potražite na: www.gozney.com

Foto: Roccbox

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 17:12