BLAGDANSKI UGOĐAJ U DOMU

Romantični fenjeri, klasik koji nikada ne izlazi iz mode

Foto: The Inspired Room
Imate li osjećaj da vam nešto nedostaje u vašem blagdanskom uređenju doma? Jeste li uklopili fenjere?

Fenjeri su zaista zahvalni elementi kada se radi o blagdanskom uređenju doma. Mogu imati ulogu centralnog glavnog elementa na nekoj površini u interijeru, mogu osvjetljavati eksterijer, ali mogu tek dodavati jednu nijansu blagdanskog ugođaja uklopljeni u razne druge elemente. Za koji god scenarij da se odlučite, mi vam donosimo 14 predivnih ideja za njihovo postavljanje i ulogu. Obični fenjeri jednostavno su klasik i nikada neće izaći iz mode jer vjerojatno ne postoji osoba koja može odoljeti onom predivnom romantičnom ugođaju koji stvaraju, kao da ste u nekom starom filmu.

U nastavku pogledajte nekoliko blagdanskih ideja za romantične fenjere.

Foto: Yellow Bliss Road

Foto: Remodelando La Casa

Foto: Practically Functional

Ako nemate pravi fenjer, možete improvizirati, efekt je gotovo jednak. Uzmite običnu prozirnu staklenku, u nju stavite umjetni snijeg i svijeću i dobili ste simpatičnu dekoraciju koju možete postaviti bilo gdje.

Foto: The Inspired Room

Foto: The Inspired Room


Foto: Lia Griffith

Možete osmisliti i napraviti sami svoje fenjere. U tom slučaju oni poprimaju razne oblike kojima svjetlost svijeće udahnjuje život. Kućice u nizu i jednostavni borovi samo su jedna od ideja.

Foto: On Sutton Place

Foto: Practically Functional

Foto: On Sutton Place


Foto: Our Southern Home

Tko kaže da fenjeri unutar sebe trebaju imati svijeću? Usudimo se reći da još ljepše izgledaju kada u njih stavite kuglice za bor. Tome još dodajte i lampice i dobili ste pravu blagdansku zvijezdu interijera.

Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:07