NAJFINIJI SAPUNI

Ručno rađena kozmetika koja nastaje u srcu Zagreba, a miriše na Mediteran... Morate je isprobati!

Paleta proizvoda je široka: od sapuna i pilinga za tijelo, preko hidrolata, dezodoranta i krema za ruke
 Privatni album

Kad se četiri žene u udruže da bi zajedno radile, rezultat mora biti dobar. Posebno ako tome dodamo činjenicu da ručno izrađuju prirodnu kozmetiku. Ona je napravljena bez štetnih sastojaka, ne testira se na životinjama i pakirana je tako da je sasvim jasno kako se vodilo računa o ekologiji. Riječ je o zagrebačkom brendu "Najfiniji sapuni itd".

 

image
Privatni album

- Naša ideja bila je da nudimo kozmetiku koja u sebi ima dašak Mediterana. Paleta naših proizvoda široka je i pruža njegu cijelog tijela, a trudimo se zadržati ulogu malog proizvođača i ručnu proizvodnju u malim šaržama - pojašnjava Jasminka Grbelja, zaposlenica tvrtke.

 

image
Privatni album

 

U ponudi su im deo kreme, pilinzi za tijelo, kreme za ruke, hidrolati, kao i cijeli niz krutih sapuna. Tako, recimo, imaju mirise lavande, kadulje, metvice, ružmarina, smilja... Zaista, njihovi sapuni apsolutno mirišu kao Mediteran. Cijena svakog od njih je 35 kuna. Imaju i tekuće sapune: mirišu po kadulji, metvici i lavandi, a bočica od 200 mililitara košta 40 kuna. Njihovi najprodavaniji proizvod svakako je dezodorant u kremi, a teglica od 50 mililitara košta 45 kuna. 

 

Njihovi proizvodi mogu se kupiti na web stranici, ali i u nizu malih trgovina diljem zemlje.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2020 12:25