UNIKATNI POKLON

Ručno rađene ruže optočene zlatom

Zlatarnica Rodić ima originalni novitet u svojoj umjetničkoj ponudi

“Bez obzira na vrijeme i lokaciju, dva dara prirode preživljavaju sve promjene trendova, sve promjene načina života, sve kulture i običaje.

Od pamtivijeka su načini slavljenja esteticizma, pokazivanja pažnje, skupocjenosti i ljepote. Govorimo o cvijeću i zlatu. Spojiti nespojivo, tek ubranu ružu i zlato, doista dokazuje kako je ljepotu prirode moguće učiniti dugovječnom”, kažu nam u zlatarnici Rodić dok nam pokazuju svoj najnoviji proizvod - tek ubrane ruže iz vlastitog vrta optočene čistim zlatom službenog imena Rose D’or.

Na ovu ideju tim iz poznate zlatarnice došao je jer je htio osmisliti skupocjen i unikatan proizvod koji u sebi ne nosi samo eleganciju, nego i dugovječnost

TRI OPCIJE

“Htjeli smo napraviti korak dalje u ručnoj izradi nakita i predmeta od zlata i srebra pa smo se odvažili na ovu potpuno neobičnu ideju koja se pokazala potpunim pogotkom. Na ideju ruža optočenih zlatom došli smo zajedno, komentirajući kako bismo voljeli napraviti skupocjen i unikatan proizvod koji u sebi ne nosi samo eleganciju, nego i dugovječnost”, objašnjavaju u zlatarnici Rodić.

Ubrzo se ovaj proizvod našao na policama zlatarnice Rodić u Bakačevoj 11 u Zagrebu, a moguća je narudžba u tri opcije: bijelo, žuto i crveno zlato.

Ovo je idealan dar za prigode poput vjenčanja, krštenja, proslave diplome, rođendana, godišnjice braka...

ZNAK PAŽNJE

Svaka boja zlata na svoj način daje posebnu notu te uz unikatnost i ručnu izradu finalno stvara proizvod opravdano visoke vrijednosti. Naime, cijena ruže se kreće oko 2000 kuna u maloprodaji.

“Ovaj proizvod idealan je poklon za posebne prilike poput vjenčanja, krštenja, proslave diplome, rođendana, godišnjice braka, useljenja, kao poslovni poklon, poklon zahvale ili, pak, vrlo vrijedan znak pažnje za dame”, zaključuju.

Više možete saznati na www.zlatarnicerodic.com.

Foto: Marko Cuculić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:23