ROBUSNI ŠARM

Rustikalne police za vašu modernu kuhinju

 

Topli i bezvremenski, rustikalni nas elementi vraćaju u prošlost i u naš dom unose jednostavniju i ugodniju atmosferu. U modernoj, urbanoj sredini gdje dominiraju staklo, polirani kamen i umjetni materijali, rustikalni detalj daje prostoru osobnost i šarm. A jedno od najboljih mjesta za rustikalne elemenata je kuhinja! Čak i najsuvremenija kuhinja može bez problema konzumirati rustikalni dizajn.

Iako postoji dosta dizajnerskih elemenata s kojima možete u modernoj kuhinji stvoriti rustikalni ugođaj s otvorenim policama je ipak najlakše. Rustikalna će polica dati sasvim novu dimenziju vašem otvorenom tlocrtu kuhinje i stvoriti divan teksturalni kontrast. Budući da su rustikalne police uglavnom izrađene od prirodnog drva (ako ne i sve), vaša će moderna kuhinja dobiti poželjni kontrastni element. Bez obzira da li ih smatrate tendi, bezvremenskim ili oboje, ovdje je naš odabir 20 kuhinja s rustikalnim policama.

Bijela boja i drvo u kuhinji

Bijele kuhinje daju najviše slobode kod ukrašavanja, a dodavanjem par rustikalnih police zasigurno nećete pogriješiti. Kombinacija bijele pozadine s drvenim elementima i sirovim, drvenim ukrasima vrući je trend u 2018. godini i zato je to win-win situacija kako god pogledate.

Većina rustikalnih drvenih polica dolaze sa sirovom i nedovršenom završnom obradom. To im daje jedinstven izgled i osigurava da se ističu. Ali ako vaš stil naginje suvremenoj estetici, možete ukloniti dio nedovršenih rubova pa ćete dobiti policu s modernim i rustikalnim dijelom. To je koristan kompromis i poslužit će vam dobro u budućnosti ako ste neodlučni oko kuhinjskih stilova i neprekidno promjenjivih trendova.

Rustikalne police za suvremenu kuhinju

Drvene polica sa živi završecima i neutralnom pozadinom nude savršenu kulisu za vaše prekrasne kuhinjske ukrase. Sve od lijepog porculana do neiskorištenih bakrenih lonaca i šarenih vaza možete postaviti ovdje kako bi se stvorila moderna i žarišna točka kuhinje.

Rustikalne police u malim kuhinjama

Rustikalne police u maloj kuhinji mogu biti vizualno izuzetno atraktivne. Najčešće se postavljaju u mali kutak kuhinje, prostor iznad radne plohe za kuhinje ili u nišu.Predlažemo vam da ovdje iskoristite svoje uradi sam vještine kako biste stvorili vlastite rustikalne police od nekoliko blokova drveta umjesto da ih kupujete. Budući da se jednostavnije za ugradnju, na ovaj način možete znatno smanjiti troškove, ali i usavršite vaše uradi sam vještine.

Izvor: decoist

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 18:43