ROBUSNI ŠARM

Rustikalne police za vašu modernu kuhinju

 

Topli i bezvremenski, rustikalni nas elementi vraćaju u prošlost i u naš dom unose jednostavniju i ugodniju atmosferu. U modernoj, urbanoj sredini gdje dominiraju staklo, polirani kamen i umjetni materijali, rustikalni detalj daje prostoru osobnost i šarm. A jedno od najboljih mjesta za rustikalne elemenata je kuhinja! Čak i najsuvremenija kuhinja opremljena sa Side by Side kombiniranim hladnjakom iz Gorenja koji kombinira moderan dizajn, naprednu tehnologiju i prostranu unutrašnjost može bez problema konzumirati rustikalni dizajn.

Iako postoji dosta dizajnerskih elemenata s kojima možete u modernoj kuhinji stvoriti rustikalni ugođaj s otvorenim policama je ipak najlakše. Rustikalna će polica dati sasvim novu dimenziju vašem otvorenom tlocrtu kuhinje i stvoriti divan teksturalni kontrast. Budući da su rustikalne police uglavnom izrađene od prirodnog drva (ako ne i sve), vaša će moderna kuhinja dobiti poželjni kontrastni element. Bez obzira da li ih smatrate tendi, bezvremenskim ili oboje, ovdje je naš odabir 18 kuhinja s rustikalnim policama.

Bijela boja i drvo u kuhinji

Bijele kuhinje daju najviše slobode kod ukrašavanja, a dodavanjem par rustikalnih police zasigurno nećete pogriješiti. Kombinacija bijele pozadine s drvenim elementima i sirovim, drvenim ukrasima vrući je trend u 2018. godini i zato je to win-win situacija kako god pogledate.

Većina rustikalnih drvenih polica dolaze sa sirovom i nedovršenom završnom obradom. To im daje jedinstven izgled i osigurava da se ističu. Ali ako vaš stil naginje suvremenoj estetici, možete ukloniti dio nedovršenih rubova pa ćete dobiti policu s modernim i rustikalnim dijelom. To je koristan kompromis i poslužit će vam dobro u budućnosti ako ste neodlučni oko kuhinjskih stilova i neprekidno promjenjivih trendova.

Rustikalne police za suvremenu kuhinju

Drvene polica sa živi završecima i neutralnom pozadinom nude savršenu kulisu za vaše prekrasne kuhinjske ukrase. Sve od lijepog porculana do neiskorištenih bakrenih lonaca i šarenih vaza možete postaviti ovdje kako bi se stvorila moderna i žarišna točka kuhinje.

Rustikalne police u malim kuhinjama

Rustikalne police u maloj kuhinji mogu biti vizualno izuzetno atraktivne, osobito ako imate Gorenje Side By Side hladnjak s velikim volumenom u kojem možete držati sve namirnice pa će vam za police biti dovoljan manji kutak kuhinje, prostor iznad radne plohe za kuhinje ili u nišu. Gorenje Side By Side hladnjaci mogu podnijeti pohranjivanje veće količine namirnica, što će osigurati manji broj odlazaka u nabavku namirnica, ali i pomoći ne samo u održavanju namirnica svježim nego i boljom preglednošću u hladnjaku pa ćete u svakom trenutku moći vidjeti gdje ste što pohranili, Nije niti čudo da ćete se zaljubiti u njih na prvi pogled.

U razdoblju od 15.04. do 31.07. kupite Gorenje NoFrost ili SideBySide hladnjak, prijavite svoj račun i sudjelujte u nagradnoj igri te osvojite jednu od 100 nagrada ukupno vrijednih 200.000 kn! Potražite više informacija na www.gorenje.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 22:52