25 FANTASTIČNIH PRIMJERA

Neodoljive ružičaste kuhinje

 

Ružičasta boja je prekrasna i ima puno nijansi koje možete upotrijebiti u gotovo svakoj prostoriji doma, ne samo u sobama za djevojčice. Koristi se za uređenje spavaćih soba, u kupaonicama, dnevnim sobama a u posljednje vrijeme često ju pronalazimo u kuhinji. Ako želite da vam se kuhinja ističe dodajte ružičastu boju. Kako to učiniti sa stilom da izgleda ukusno, doznajte u nastavku ovog posta.

Ružičasti zidovi

Zid u ružičastoj boji može izgledati fantastično i svaku će kuhinju učiniti zanimljivom. Pritom možete istaknuti samo zonu za blagovanje ili više zidova, ovisno o stilu uređenja. Što se tiče nijansi, jarko ružičasta je popularna, kao i nježni pastelni tonovi koji će vaš prostor učiniti suptilnim i nježnim.

Ružičasta pozadina

Pozadina u ružičastoj boji elegantan je i jednostavan način za dodavanja ove boje vašem prostoru. Tako neće biti prenaglašena, ali će biti suptilan detalj vrijedan pažnje. Može to biti obična boja, pločice, cigla, staklo ili bilo koji drugi materijal, a na vama je da odaberete uzorak s kojim ćete stvoriti upečatljiv dojam.

Ružičasti namještaj

Namještaj u ružičastoj boji još je jedna od ideja za dodavanje ove boje u kuhinju. Vaše kuhinjske ormariće možete kombinirati u dvije boje, što je trenutno vrlo trendi: crnom, bijelom, smaragdnom, sivom ili bilo kojom drugom bojom koja vam se sviđa. Također, možete dodati samo jedan ili dva ormarića u ružičastoj boji ili odabrati ružičaste stolice i naglasiti prostor za blagovanje. U nastavku potražite više stilskih ideja!

Izvor: digsdigs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:19