Salone Internazionale del Mobile 2016, Milano

Salone del Mobile u Milanu 2016.

Pogledajte kako je Prostoria predstavila svoje proizvode na najvećem i najznačajnijem sajmu namještaja

Svake godine milanski sajam se dokazuje kao najveće okupljalište proizvođača namještaja. Ove godine ih je više od 1 300, a organizatori očekuju više od 300 000 posjetitelja. Osim što se ovdje sklapaju vrijedni poslovi, organizatori i izlagači žele održati i kulturnu i umjetničku vrijednost sajma. Tjedan dana cijeli Milano živi u ritmu Salone del Mobile.

Prostoria već drugu godinu zaredom koristi isti motiv drvenih kućica na svom izložbenom prostoru. Njihovom reinterpretacijom smo stvorili novu atmosferu u kojoj posjetitelji mogu doživjeti naše klasike i nove proizvode. Igrom svjetla i simulacijom sjena otvorili smo nove mogućnosti za prostornu kombinatoriku.

Izloženi namještaj je prikazan kroz prirodne materijale poput kože, tkanina prirodnog sastava, drva, perja… Naša dopunjena kolekcija završnih materijala kupcu pruža velik broj mogućnosti prilikom odabira kombinacija.

Na ovom sajmu predstavili smo stolicu Rhomb (design by Simon Morasi Piperčić). To je široka, udobna i čvrsta stolica s rukonaslonima izvedena kombinacijom najsuvremenijih drvnih tehnologija i ručnog rada. Dostupna u nekoliko boja, u varijanti sa sjedećim jastukom ili bez njega, kupci su Rhomb okarakterizirali kao stolicu koja će prostoru dati sofisticiranu notu.

Uvijek rado viđeni proizvodi Revolve, Up-lift i Pil-low još uvijek zauzimaju važnu poziciju na našem štandu i veliki su mamac za posjetitelje koji ih žele pobliže vidjeti i isprobati.

Dobro poznati Match i Cloud su ovaj put prikazani u novoj koži i tkanini, a njihovi moduli su kombinirani na nov način što je pravi dokaza da imaju neprolaznu vrijednost.

Noviji modeli, Convert i Combine, prikazani su u odvojenim segmentima koji se međusobno dopunjuju. U pročišćenom prostoru u kojem su postavljeni do izražaja dolazi potencijal kombiniranja spomenutih sistema.

Nadamo se da smo vam prenijeli barem djelić ugođaja s ovog sajma s kojeg će Prostoria kao trajnu vrijednost ponijeti mnoga prijateljstva i suradnje za budućnost.

Više informacija potraži OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. listopad 2020 13:57