IDEALAN UKRAS U DOMU

Šarena božićna drvca kao savršena dekoracija ovog Božića

 Instagram/@serene.and.co
Ružičasta, zelena ili možda ipak nepogrešiva Tiffany plava? Koju god od ovih boja odabrali za ukrašavanje svog božićnog drvca ovih blagdana, sigurno nećete pogriješiti!

Božićna drvca bez sumnje su zaštitni znak nadolazećih blagdana, a ako je sudeći po društvenim mrežama, a posebno Instagramu, mnogima je dosadio njihov uobičajeni izgled. Stoga su se mnogi okrenuli što šarenijim ukrasima i dekoracijama.

Najbolja božićna drvca su ta koja izgledaju kao najprirodniji produžetak kuće tijekom cijele godine, a ova smaragdno zelena i zlatna boja čine upravo to. Dobro kultivirana shema boja izgleda luksuzno u ovom interijeru te se savršeno uklapa u ostatak obiteljskog doma. Uključuje čak i trendi resice koje dodaju određenu dozu 'drame' božićnom drvcu.

Ne mora svako šareno drvce izbjeći tradicionalne božićne boje. Ovaj bor osvjetljava klasičnu crvenu i zelenu boju utiskujući paletu neona i obilje privlačnih uzoraka kako bi cijeli interijer izgledao moderno i zanimljivo.

Ako ste mislili da modernija, pomalo stroža shema ukrašavanja znači odustajanje od potpuno bijelog stabla, razmislite ponovo. Naime, ovo božićno drvce dokazuje da čak i upareni skandinavski stil može koegzistirati sa živopisnom blagdanskom vibracijom.

Ružičasta boja ponovno se vraća u modu kada govorimo o uređenju interijera, a samim time nije na odmet ni kada je riječ o božićnim drvcima. Vašem će dnevnom boravku dati određenu dozu luksuza i glamura, ali i živahnosti.

Klasične lampice na božićnom drvcu nisu vaš 'đir'? Prije nadolazećih božićnih blagdana još se uvijek možete odlučiti za promjenu i umjesto klasike, radije odabrati pastelne nijanse i šljokice koje će biti određeno osvježenje za vaš dom, ali svejedno ne ostaviti dojam kiča u prostoru.

Kombinacija bijele i crvene boje daje suptilnu dozu glamura ovom tradicionalnom blagdanskom ugođaju u interijeru. Mješavina tekstura, i to od luksuznog baršuna, dekoracija visokog sjaja do samog drvca... Sve se savršeno uklapa i stvara pravi božićni ugođaj u domu!

Tiffany plava boja kao baza na božićnom drvcu, zašto ne? Ovo je bez sumnje jedna od onih božićnih dekoracija koja će oduševiti svakog vašeg gosta, a uklapa se u gotovo svaki stil uređenja.

Izvor: My Domaine.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:24