ZA BOR, PROZOR ILI DAR

Šarmantne, ženstvene i povoljne poklone i dekoracije pronašli smo u Douglas parfumerijama

 

Prosinac leti i Božić je pred vratima, ako još niste uspjeli uloviti slobodnog vremena da pronađete adekvatne ukrase i poklone, otkrili smo šarmantne i povoljne dekoracije u Douglas parfumerijama. Douglas, kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca industrije ljepote u Europi, ovog je Božića u svoju ponudu uvrstio i prigodan asortiman u nježnim ženstvenim tonovima. Kolekcija službenog naziva “Special Moments Ornament Ball Bourdeaux”, osim ukrasa za bor od filca uklučuje i proizvode za njegu tijela - losion, kremu, puder za tijelo u spreju, gel za tuširanje, kremice za zaštitu i njegu ruka i usana, i maskaru te mirisne svijeće. Linija uključuje sve što jednoj urbanoj mladoj ženi može zatrebati i zato ako ste u potrazi za božićnim darovima za sestru, mamu, prijateljicu, susjedu ili učiteljicu pogledajte što sve možete kupiti u rasponu cijena od 4,90 do 85 kuna.

Privjesak od filca (10 × 10 × 0,3 cm) iz Douglas kolekcije šarmantna je dekoracija koja unosi svečano raspoloženje u vaš dom.

4,90 kn/kom.

Privjesak od filca (10 × 10 × 0,3 cm), 4,90 kn/kom.

Maskara za volumen. Okitite se nevjerojatno uvijenim i gustim trepavicama bogatog volumena! 84,90 kn.

Privjesak od filca (10 × 10 × 0,3 cm), 4,90 kn/kom.

Maskara za volumen. 84,90 kn.

Puder za tijelo u spreju (Loose Powder Spray) daje koži čudesno svjetlucavi sjaj - na tijelu, vratu, dekolteu ili licu: formula lagana poput pera stvara dojam luksuza i besprijekorne kože koja i nakon nanošenja izgleda prirodno.

Svilenkasto mekana krema za tijelo iz kolekcije "Special Moments" ostavlja na koži neodoljiv miris vanilije i mošusa i čini je podatnom i glatkom u tren oka. 150 ml, 29,90 kn.

Poklon set u kozmetičkoj torbici sadrži gel za tuširanje (150 ml), sol za kupanje (100 g) koji čiste i njeguje vašu kožu i osiguravaju ugodan doživljaj tuširanja ili kupanja te losion za tijelo (100 ml) koji njeguje kožu nakon kupanja ili tuširanja. Miris cvijeta trešnje. 59,90 kn.

Set za njegu tijela. Ovaj dekorativni poklon set dolazi u metalnoj košarici i sadrži gel za tuširanje (200 ml) i sapun (40 g ) čiste i njeguju vašu kožu te osiguravaju ugodan doživljaj tuširanja dok losion za tijelo (200 ml ) njeguje kožu nakon tuširanja + spužvica za tuširanje, 74,90 kn.

Set za ruke sadrži: Special Moments Hand&Nail Cream (30 ml) i rašpicu za nokte, 29,90 kn.

Mirisna svijeća od ruže i sandalovine, 200 g., 74,90 kn.

Više o proizvodima na web stranici www.douglas.hr ili u poslovnicama Douglasa diljem Hrvatske.

Foto: Douglas

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 18:31