NEDALEKO OD UMAGA

Savršena destinacija za vaš ljetni odmor u Istri

Luksuzni golf i spa resort Kempinski Hotel Adriatic javnosti predstavio najluksuzniju novu plažu u regiji

Istarski Kempinski Hotel Adriatic luksuzni je golf i spa resort smješten pored mora nedaleko od Umaga, a svaki detalj ovog resorta pažljivo je promišljen s ciljem stvaranja estetski atraktivnog ambijenta te osjećaja veličine i ekskluzivnosti.

Kempinski Hotel Adriatic 14. lipnja javnosti je predstavio projekt na kojem se radilo proteklih nekoliko mjeseci, najluksuzniju novu plažu u regiji, bogato opremljenu te okupanu zrakama sunca sa pogledom kojim se rijetko tko može pohvaliti – u istom kadru uživate u ljepotama hrvatske, slovenske i talijanske obale.

Uz plažu je smješten i obnovljeni Beach bar na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon s 10 cabana i pogledom koji oduzima dah.

Gosti Kempinski Hotela Adriatic imat će priliku uživati u kulinarskim specijalitetima tradicionalne istarsko-mediteranske fuzije u inovativnoj interpretaciji visoke gastronomije u sklopu restorana Kanova. Zvijezde jelovnika su jadranska riba i plodovi mora te meso istarskog boškarina, kao i domaća tjestenina i povrće.

Povoljan geografski položaj i blaga mediteranska klima, prekrasna obala s pješčanim, šljunčanim i stjenovitim plažama, ruralni krajolici s vinogradima i maslinicima, srednjovjekovni gradići, bogata kulturna i povijesna baština te mnoštvo aktivnosti i sadržaja čine Istru savršenom destinacijom za odmor. Neka Kempinski Hotel Adriatic bude i vaša polazišna točka za putovanja i istraživanje bogate istarske regije.

O HOTELU:

Kempinski Hotel Adriatic otvoren je 2009. Godine kao prvi hrvatski luksuzni golf i spa resort sa pet zvjezdica. Vrhunski smještaj uključuje 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva elegantna restorana, tri bara, Energy Clinic Carolea Spa centar ukupne površine 3000 m2, fitness studio, dječji klub, plažu, kao i višenamjenske konferencijske sadržaje u hotelu i u zasebnom konferencijskom centru, smještenom na hotelskoj plaži. U sklopu resorta nalazi se i privatna kapelica za vjenčanja, okružena mediteranskim vrtom te Golf Club Adriatic, prvo istarsko golf igralište s 18 rupa.

Više informacija o hotelu saznajte na: Kempinski Hotel Adriatic.

Foto: Kempinski Hotel Adriatic

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 11:07