Polu stolovi

Savršeni stolovi za male prostore

 

Nedovoljno životnog prostora najveći je problem modernih domova s kojim su mnogi stanovnici velikih gradova svakodnevno suočeni. No, ne brinite zato su tu dizajneri i kreativci koji nam pomažu da originalnim idejama i dizajnerskim rješenjima na najbolji način iskoristimo prostor u kojem živimo. Danas vam donosimo još jednu ideju za male domove ili samo kutke koji vape za kreativnim rješenjem, a riječ je o "pola stola".

Može to biti pola konzole, pola noćnog ormarića, pola stola, ovisno o vašim potrebama. Nama su osobito zanimljivi zato što se mogu jednostavno izraditi od uobičajenog starog namještaja koji imate pri ruci. Sve što trebate napraviti je izrezati odabrani komad na pola, pripremiti za bojenje, primjerice, ukloniti suvišne detalje i boju ako vam se ne sviđa te obojiti. Mogu to biti i drugi predmeti koje više ne koristite popt polica ili komode, no, stol je ipak najlakše prepoloviti.

Konzole

Najpopularniji komad namještaja za ovu svrhu je konzola, koju možete smjestiti u dnevni boravak, ulazni prostor ili bilo koju drugu prostoriju, kao i u neugledni kutak kako biste ga uljepšali i dobili dodatni prostor za pohranu. Odaberite "stol" koji će stilski odgovara vašem prostoru, a naša je preporuka da ga obojite u neku upečatljivu boju. Pogledajte primjere u nastavku!

Ostale ideje

Još neke od mogućnosti za kvalitetno korištenje "pola stola" su: blagovaonica, mala kuhinja, dječja soba, balkon ili spavaća soba. Što izgleda tiče, mogu biti okrugli ili pravokutni, neutralni ili šareni, a možete mu osigurati i potpuno novi izgled dodavanjem ili uklanjanjem pojedinosti s postojećeg komada. Pogledajte sve fotografije i nadahnite se!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:12