ZABORAVITE SIVU I BIJELU

Savršeno osvježavajuća ljetna kombinacija boja

 

I dok interijerima prevladavaju siva i bijela s jarkim žutim detaljima, ovo ljeto iz mora kombinacija boja izronila je jedna chic osvježavajuća kombinacija će se posebno svidjeti ljubiteljima ljetnih, živih i dinamičnih boja.Radi se o tamnijim nijansama plave boje i nijansama ružičaste. Plava je prava ljetna boja jer podsjeća na tajanstvene morske dubine pa tako u interijeru djeluje izrazito opuštajuće i umirujuće. U kombinaciji s bilo kojim bojama dodaje dašak elegancije i dobrodošla je u bilo kojoj prostoriji ali je idealna za one u kojima odmarate, kao što su spavaće sobe i dnevni boravci.

Ružičasta se već odavno uselila u naše interijere kao hit boja. Međutim, tajna korištenja ove boje u odabiru prave nijanse te u balansiranju s drugim bojama. Ovisno o tome želite li djevojački romantičan interijer njezin će intenzitet i korištenje u interijeru biti jači ii slabiji.

U ovoj ljetnoj kombinaciji tamne nijanse plave boje i bilo koja nijansa ružičaste boje savjetuje se da prevladava plava. Tako će se ružičasti detalji bolje istaknuti i dati vašem interijeru veseli karakter i pravo ljetno osvježenje.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 19:58