MADE IN CROATIA

Sjedalica Blanka Dilemma Postersa

Konačno zabavan stolac za vaše dijete

Emu i Ivana za izradu sjedalice inspirirali su prijatelji s djecom koji su imali problem pri pronalasku idealne fotelje za svoje malene

Kreativni dvojac koji stoji iza dobro poznatoga hrvatskog brenda Dilemma Posters, Ema Juretić i Ivan Dilberović, osmislili su nešto stvarno posebno. Riječ je o stolcu Blanka, interaktivnom komadu namještaja za djecu koji mogu obojiti kako god požele.

Sve je stvar njihove mašte i kreativnosti. Zar to nije sjajno? A najbolje od svega je što vaši mališani mogu to činiti svaki put iznova, dovoljno je skinuti navlaku sa stolca, staviti je u perilicu za rublje i stolac se opet može bojiti flomasterima, markerima i pastelama.

Nakon crtanja i bojenja fotelja poprima prvotni izgled - njezina navlaka periva je u perilici

KREATIVNOST

- Za izradu ovog stolca inspirirali su nas prijatelji s djecom koji gotovo svi imaju problem pronalaska prigodnog stolca za njih koji će, uz to, biti mališanima zabavan i interaktivan. Razgovarajući, spontano smo došli do ideje da napravimo lagan i udoban stolac za djecu koji će na najbolji mogući način potaknuti njihovu kreativnost - objašnjavaju Ema i Ivan te dodaju da je stolac u potpunosti proizveden u Hrvatskoj.

- Prijedlog da stolac proizvodimo u Poljskoj, materijal u Indiji, a šivanje u Kini, unatoč činjenici da bi to znatno smanjilo troškove i samim time cijenu proizvoda, bio je jednoglasno odbijen - otkrivaju i ističu kako u ovom projektu nisu bili sami, nego su im pomogli ekipa iz arhitektonskog studija Atmosfera, ilustratorica Tena Letica, gospodin i gospođa Šimić iz Šimić & Co. te tete iz Kamenskog.

RASPRODANI

Stolac Blanka namijenjen je za djecu do četiri godine, a podnosi i težinu odraslih osoba.

- Bili smo presretni kad se prva serija stolaca rasprodala u manje od 24 sata - sa smiješkom kažu Ema i Ivan.

Za više informacija posjetite web shop www.dilemmaposters.com.

Foto: Dilemma Posters

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:29