Osvoji Eames ležaljku!

Slavna Eames ležaljka slavi 60. rođendan!

Vitra vas poziva da se uključite u nagradni natječaj!

Povodom proslave 60. godina proizvodnje slavne Eames ležaljke Vitra je organizirala natjecanje na društvenim mrežama pod nazivom - #IwantaLoungeChair.

Glavna nagrada je limitirani model Eamsove fotelje, prvi puta predstavljen u tkanini te mnoštvo utješnih nagrada.

Za osvajanje fotelje potrebno je praiti @vitra na Istagramu i lajkati Vitra na Facebooku. Zatim posjetiti Themelia showroom u Zagrebu, udobno se smjestiti u Eamsovu fotelju, slikati se te sliku staviti na Facebook i/ili Instagram i uz nju hashtagove: #IwantaLoungeChair #Vitra #Hrvatska. I sve to do 31.01.2017.!

Vitra, poznati švicarski proizvođač namještaja, na tržište je izbacila limitiranu verziju slavne Eames ležaljke kultnih dizajnera namještaja Charlesa i Raya Eamesa čiji je dizajn nastao 1956. godine, a čiju je proizvodnju Vitra preuzela tri godine kasnije. Ležaljka je zbog svojeg jednostavnog i elegantnog izgleda stekla iznimnu popularnost pa je tako njezin dizajn doživio nekoliko osvježenja i mnoštvo kopija.

Povod za redizajn ležaljke njezin je 60. rođendan pa je tako Vitra odlučila umjesto klasične kožne presvlake iskoristiti crnu tkaninu uparenu s crvenkastom drvenom osnovom od palisandrovine. Zajedno s odgovarajućim otomanom ležaljka će se moći kupiti u ograničenom razdoblju od studenog 2016. do siječnja 2017. godine.

Detaljne informacije potražite na www.vitra.com/IwantaLoungeChair ili kontaktirajte salon Themelia u Palmotićevoj 26, Zagreb, 01/49 22 759 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sretno!

Izvor: Dezeen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 05:20