IZVRSNA IDEJA ZA UKRAŠAVANJE ZIDOVA

STARI TREND OPET JE IN: Tanjuri kao savršena zidna dekoracija

 Kathryn Wirsing
Dekoracija koju je nekad davno svačija baka imala na zidovima ponovno je u trendu, a evo kako je i sami možete ukomponirati u svoj dom!

Tanjuri kao zidni ukrasi opet su poželjni u hodniciima, spavaćim sobama, dnevnim boravcima i kupaonicama. Zbog svoje efektnosti i jednostavnosti, tanjuri sada doslovno mogu zamijeniti slike na zidovima i kao takvi mogu sami za sebe stajati umjesto drugih, najvjerojatnije mnogo skupljih umjetnina.

Foto: Kathryn Wirsing

Naime, umjesto 'zatrpavanja' kuhinjskih ormarića tanjurima koji vam možda nisu ni potrebni, zašto ih ne biste iskoristili za ukrašavanje zidova? Da, dobro ste pročitali, upravo su tanjuri dekoracija koja se ponovno vraća u modu, a kako i ne bi kad izgleda toliko sjajno! I ne samo to, tanjuri su zidna dekoracija na koju nećete potrošiti mnogo vremena, kao ni mnogo novca.

Foto: Kathryn Wirsing

Spomenuti tanjuri mogu biti različitih veličina i boja, s velikim ili malim ornamentima, a kakav ćete 'model' izabrati ovisi isključivo o vašem ukusu. Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da možete eksperimentirati s izborom tanjura i motiva, što šarenije - to bolje!

Izvor: House Beautiful.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 03:07