Da, dobro ste čuli!

STICKY GEL PAD Ovaj ljepljivi gumeni jastučić drži sve, i košta svega 50 kuna!

 

Uvijek smo u potrazi za praktičnim i kreativnim rješenjima koja nam pojednostavljuju život i omogućuju nam da se pritom malo i zabavimo, a ovaj ljepljivi gumeni jastučić izvrsno ispunjava obje funkcije. Gelirani jastučić svojom ljepljivom i izdržljivom površinom omogućuje da na elegantan i minimalistički način prilijepite različite predmete u svome domu na različite vrste površina bez njihovog oštećivanja.




Tanka površina jastučića i njegova mogućnost oblikovanja čini ga odličnim pomagalom za lijepljenje nepravilnih predmeta, ali i za organiziranje predmeta u domu. Njegova ljepljiva svojstva možete iskoristiti za učvršćivanje skliskog tepiha, izravnavanje obješenih slika na zidu, postavljanje mobitela u automobilu na vidljivo mjesto, pričvršćivanje predmeta na zid u uredu ili domu te još mnogo drugih praktičnih namjena! Naravno, što je veća površina jastučića koji koristite kako biste pričvrstili željeni predmet, to je moć pričvršćivanja jača.




Za teže predmete bit će vam potrebno više ovakvih samoljepljivih jastučića, a njihovo djelovanje obavezno prvo provjerite u sigurnom okružju. Nakon korištenja, ljepljivu površinu jastučića operite vodom kako biste uklonili svu nakupljenu prašinu i prljavštinu s plohe i jednostavno ga ponovno upotrijebite! Više informacija o ovom izvrsnom kućnom pomagalu potražite na poveznici, a naručiti ga možete ovdje.



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 13:48