Iz Modusa stiže dobra vijest

Studeni je mjesec za Stacked Storage System

 

Ako ste već umorni od trenda skandinavskog dizajna koji se svodi na kombinaciju drva i bijele, upoznajte dansku kompaniju Muuto. Čak i naziv tvrtke Muuto na finskom znači "nova perspektiva" i sugerira hvalevrijednu ambiciju kojoj streme. Danski Muuto kombinira tradicionalan skandinavski dizajn sa suvremenom kreativnošću. Njihovi su proizvodi usmjereni ka zadovoljavanju stvarnih potreba suvremenog čovjeka. Udobnost, funkcionalnost i kvaliteta ugrađeni su u svaki Muuto proizvod, a različite nijanse sive, zelene, nježno plave te tople i prirodne boje poput bakra i zemlje krase njihov namještaj, koji nije dosadno poznat već u potpunosti u skladu sa skandinavskom tradicijom, ali interpretiranom na suvremen način.

Zagrebački Modus design shop u Tkalčićevoj ulici nezaobilazna je destinacija ljubitelja izvrsnog dizajna koji ga posjećuju već više od 20 godina obilaze u želji da svoj dom opreme najboljim primjercima domaćeg i stranog dizajna. Jedan od brendova zastupljenih u Modusu je i danski Muuto.

Muuto Stacked 2.0 je inovativno rješenje za odlaganje koje se sastoji od jednostavnih, ali sjajnih modula polica, koje se mogu nagomilati na podu, postaviti na podij ili montirati na zid.

Moduli su dostupni u različitim veličinama i bojama koje se mogu kombinirati na bezbroj načina. Koristite ih kao police, razdjelnike soba, kuhinjski namještaj ili bočne stolove - izbor je vaš!

Arhitekti iz studija Julien De Smedt imali su za cilj stvoriti sustav polica koji je istodobno specifičan i općenit: jedinice regala dimenzionirane su na temelju najopćenitijih mjerenja stvari koje trebate pohraniti, ali rezultat ovisi o vama. To može biti hrpa kutija različitih veličina i boja, jednostavna i dobro koordinirana mreža ili kombinacija obojega.

U mjesecu studenom trgovina Modus design shop daje popust od 20% na Stacked Storage Sytem.

Više informacija potražite na: Modus design shop

Foto: Muuto

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:41