INOVACIJA KOJU SVI TREBAMO

Sugru, malo ljepilo s velikim moćima

Fenomenalno ljepilo koje popravlja gotovo sve za 45 kuna!

Ljepljiva masa koja se može modelirati poput gline, a dolazi u paketićima veličine šećera u kafiću inovacija je koju će obožavati stanari unajmljenih stanova i svi kojima se ne isplati ulagati velik novac za male kućanske popravke.

Pogledajte video!

Naizgled sasvim jednostavna poput glinamola, ova se ljepljiva masa nakon prvotnog oblikovanja u roku od 24 sata pretvara u čvrstu gumu, što vam omogućuje da u svojem domu popravite slomljene stvari, ali i stvorite nove praktične primjene za ovaj materijal. Budući da Sugru prianja na većinu površina, poput keramičkih pločica, plastike i drva, a lako se uklanja, odlično je pomagalo u prostorima u kojima ne želite koristiti čavliće i bušiti rupe.



Punjač za mobitel već vam izgleda katastrofalno? Umjesto klasične izolir trake koja neće baš držati sve na svome mjestu, Sugru masa stvara elastičnu, no čvrstu ovojnicu koja izgleda odlično, a pritom je sigurna i izdržljiva. Sugru dolazi u nekoliko jarkih boja, kao i u klasičnoj bijeloj, odnosno crnoj boji. To znači da predmet koji popravljate ovim materijalom možete učiniti još upečatljivijim primjenom boje koja vam se posebno sviđa.





Pritom treba pripaziti da Sugru ne dođe u doticaj s hranom pa ga ne biste trebali koristiti za popravak tanjura s kojih jedete, no ukrasni će tanjurići i šalice izgledati još zanimljivije nego prije!

Pomoću ovog materijala možete stvoriti i čvrste kuke za vješanje šalica, kišobrana i igračaka ili njegovu masu iskoristiti kako biste pričvrstili malu policu u kupaonici ili šipku za vješanje predmeta u kuhinji. Važno je samo imati na umu da je masa pomalo masna pa bi određene površine poput klasičnog zida mogla zamastiti.



Također se preporučuje postavljanje mase u boji zida kako bi nakon uklanjanja pričvršćenog predmeta ostao što manji trag. Planirate li opteretiti policu ili vješalicu, korisno je staviti više ljepljive mase za stvaranje čvršće podloge.





Tvrtka Sugru svoje proizvode dostavlja i u Hrvatsku pa bi vas tako osnovni paket s osam individualno pakiranih Sugru doza od 5 grama došlo 15,38 funti, odnosno nešto više od 130 kuna. S obzirom na to da se ovaj materijal može iskoristiti na bezbroj načina, ovo je i više nego korisna, a pritom i zabavna investicija za popravak doma!

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:25