STILSKI "MUST HAVE"

Suho cvijeće novi je vrući trend Instagrama

Ako je suditi po društvenim mrežama, vrući hit u interijerima definitivno je suho cvijeće koje preuzima ulogu stilskog “must have” pečata svakog doma

U stalnoj potrazi za zanimljivim i kreativnim idejama naišli smo na gomilu Instagram profila koji slave suho cvijeće. Lijepo, bezvremensko, jednostavno za održavanje, a omogućuju i stvaranje nevjerojatnih kombinacija. Upravo je zbog svega navedenog postalo opcija broj jedan za ukrašavanje doma na prirodan i vrlo romantičan način.

Osim što je neizostavan dio svakog rustikalno-šik vjenčanja i božićnih ukrasa, potencijal ovog cvijeća proteže se na sva okruženja: zidove, stolove, dječje sobe ... Pridružite se trendu!

Kako sušiti cvijeće u dom

Iako je mnogo izdržljivije nego svježe cvijeće, čekanje da se osuši može uzrokovati otvaranje i gubitak pupoljaka. Stoga je potrebno rezati cvijeće u vrijeme jutarnje rose, vezati male grančice žicom ili špagom i objesiti ih naopako u prozračenoj i tamnoj prostoriji. Kako znati da je suho? Čim postane kruto. Vjerujte nam trud će se isplatiti.

1. Ukrasite vaš kutak za čitanje


2. Kreirajte galeriju suhog cvijeća



3. Ukrasite dječju sobicu



4. Prelijevanje boja u vazi


5. Uljepšajte policu suhim cvijećem


6. Izradite romantični vijenac

7. Kreirajte dekoraciju za policu

8. Dekorirajte stol

9. Koristite egzotično cvijeće

10. Istaknite ga originalnom vazom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:56