18 atraktivnih kupaonica

Suvremene kupaonice vole prirodu

 

Prekrasne kupaonice dolaze u različitim oblicima, bojama i veličinama, od sjajnih monokromatskih i minimalističkih prostorija pa do rustikalnih spa oaza. Neovisno koji stil uređenja volite, kada vidite atraktivne primjere suvremenih kupaonica promijenit ćete mišljenje! Kupaonica, baš kao i kuhinja mora biti kvalitetno opremljena. Izbor kvalitetnih materijala dugoročno je prihvatljivija opcija jer će dati dodanu vrijednost vašoj nekretnini. Jeftina rješenja koja ćete morati zamijeniti vrlo brzo u konačnici su uvijek skuplja opcija i, ako možete, pokušajte ih izbjeći.

Kada se radi o renoviranju kupaonice, ulozi su visoki pa si ne možemo dopustiti mnogo prostora za pogreške. Pogrešan odabir rasporeda elemenata, materijala ili rasvjete može potencijalno fantastičan prostor pretvoriti u pravu katastrofu u koju na kraju dana neće biti ugodno boraviti.

Danas vas pozivamo da otkrijete suvremene kupaonice koje kombiniraju ljepotu industrijskih elemenata kao što su tuš kabine ili dizajnerske kade, s materijalima koji dolaze iz prirode: kamen, drvo, škriljevac, pa čak i jednostavni biljni ukrasi, autentični, a oku ugodni. Ovi prirodni elementi mogu se naći u svom sirovom grubom obliku, ali i oplemenjenom poput drvenih podnih i zidnih obloga. Čar suvremenih kupaonica skriva se u tome što se, ovisno o odabranom materijalu, boji i osvjetljenju u prostoriji njihov izgled dramatično mijenja. Pogledajte 18 atraktivnih suvremenih kupaonica koje su nas osvojile već na prvi pogled!

Foto: Pinterest

Izvor: planete-deco.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:28