INSPIRIRAJ SE!

Sve nijanse limete za savršeno razigrani dom

 

Bez obzira njegujete li minimalistički stil uređivanja interijera ili se više volite poigravati s raznoraznim izričajem, uz injekciju boje nikada ne možete pogriješiti. A boja limete može se idealno uklopiti u svaku vrstu interijera i dizajna.

Specifična nijansa zelene prvo nas asocira na prirodu i opuštanje, a ujedno pridonosi osjećaju harmonije u svakoj prostoriji. Dizajneri interijera je upravo iz tog razloga vole kombinirati u kuhinjama, dnevnom boravku, ali i spavaćim sobama. A zašto je vi ne biste uklopili u sve prostore?

Kuhinja će dobiti pravu dozu razigranosti već uz samo nekoliko detalja poput sokovnika, zdjele za voće i jastučića za stolice, dok je dnevni boravak prostorija u kojoj možete staviti više limetastih komada.

Od razigranih zidnih polica s asimetričnim rasporedom, preko kutne garniture i malog stolića za odlaganje, pa sve do detalja u vidu stolnih i sobnih lampi.

Spavaća soba neka uvijek ima određenu toplinu zahvaljujući tepihu, a posebnu dozu romantike i neodoljivog mirisa možete postići pomoću mirisne svijeće koja je ujedno i sladak detalj na funkcionalnim policama.

Lijepo ljetno vrijeme i visoke temperature pozivaju nas i na druženja i uživanja u vrtu i na terasama i balkonima, a svoj vanjski dio možete potpuno iskoristiti ukrasnim stolicama, ležaljkama i stolićima koji će u isto vrijeme izgledati odlično, a poslužit će za savršenu zonu opuštanja.

Foto: Shutterstock

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:38