BAU 2017. u Münchenu

Sve o projektiranju i gradnji na jednome mjestu

Čak 18 hrvatskih izlagača na najvećem sajmu arhitekture

Približava nam se najveći sajam arhitekture i građevinskog materijala na svijetu, koji se održava svake dvije godine u čak 17 paviljona na ukupno 185.000 kvadrata izložbenog prostora, a posjeti ga 250.000 stručnih posjetitelja iz cijeloga svijeta.

Riječ je o sajmu BAU koji će se od 16. do 21. siječnja 2017. održati u Münchenu, u prostorima sajma Messe München u organizaciji tvrtke Messe München GmbH.
Sajam predstavlja arhitekturu, građevinske materijale i sustave za poslovne i stambene zgrade te projektiranje interijera novih i postojećih zgrada, a jedinstven je po tome što objednjuje sve tehnologije, proizvode i materijale koji se primjenjuju u projektiranju i gradnji. Na sajmu sudjeluje više od 2000 izlagača iz više od 40 zemalja, među kojima je i 18 hrvatskih izlagača. Neki od njih su Domprojekt, BMB Invest, HGK, Lokve, Pana, Pan parket...

Najavljene ključne teme su “Inteligentne fasade”, “Digitalno planiranje, građenje i upravljanje”, zatim “Umrežena zgrada” te “Gradnja i stanovanje 2020.”, organizirani su forumi “Budućnost gradnje” te “Arhitekt i industrija u dijalogu”, a vrhunac sajma je “Duga noć arhitekture”, odnosno obilazak najpoznatijih i najljepših zgrada u Münchenu.

Više na bau-muenchen.com.

Foto: www.lange-nacht-der-architektur.de

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 12:01