DAŠAK ROMANTIKE U INTERIJERU

Svijeće kao savršena dekoracija u vašem domu ove jeseni

Pogledajte kako savršeno uklopiti predivne svijeće u svaki kutak doma!

Kada govorimo o jesenskom uređenju prostora u kojem živimo, jedan od važnih elemenata jesu i dekoracije koje u cijeli interijer unose određenu dozu topline, romantike i karaktera. Jedna od omiljenih dekoracija u jesenskim danima zasigurno su i svijeće, a mi vam donosimo najljepše ideje kako ih uklopiti u svaki kutak vašeg doma!

Posložite ih vertikalno

Kkao biste unijeli promjenu u prostor, a opet naglasili svijeće, zašto ih ne biste posložili vertikalno? Upotrijebite visoka i niska postolja za svijeće na svom stoliću u dnevnom boravku kako biste iste istakli na najbolji mogući način.

Ukomponirajte ih s bojama u interijeru

Ukrasite svoj dnevni boravak predivnim dekorativnim svijećama koje će u vaš sobni kutak unijeti određenu dozu romantike i onog pravog jesenskog ugođaja. Osim toga, savršene su za opuštanje uz dobru knjigu i šalicu vruće kave ili čaja. Savršena ideja jest da svijeće ukomponirate s ostalim bojama u interijeru.

Odlučite se za mirisne svijeće

Miris doma oslikava čitavu atmosferu u našem domu, a upravo je zbog toga izuzetno važno odabrati ugodne mirise koji u nama izazivaju lijepe i sretne emocije. Pa zašto se onda ne biste odlučili za mirisne svijeće? Svijeće s mirisom cimeta, kolačića, đumbira ili bundeve sigurno će oslikati jesenske doživljaje i stvoriti 'topli' ugođaj u vašem domu.

Neka budu ukras na stolu za jedenje

Osim u dnevnom boravku, svijeće mogu biti idealna dekoracija u vašoj kuhinji ili pak, recimo, na blagovaonskom stolu. Večera uz najbližu obitelj, partnera ili najbolje prijatelje imat će poseban doživljaj ako na stolu, između ostaloga, budu i dekorativne svijeće.

Iskoristite stare staklenke

Ako želite eksperimentirati i ne bojite se promjene, svijeće možete staviti i u prazne staklenke koje vam više nisu potrebne, već ste ih namjeravali baciti. Izgledat će posebno i lijepo se uklopiti u čitavi jesenski ugođaj u svakom kutku vašeg doma. Pun pogodak!

Foto: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:00