TAJ MRAČNI PREDMET ŽELJE

Minijaturna perilica suđa koja ne treba priključak za vodu

Istina, nemamo svi perilicu za suđe. Nemamo svi ni mjesta za nju u (baš svakoj) svojoj kuhinji.  Rješenje nudi mala prijenosna perilica koja će uskoro osvojiti tržište

Dok neki tvrde da im pranje suđa pomaže u sređivanju misli, mnogi od nas znaju da isto to, samo na još bolji način, omogućuje i dokolica. A dokolicu omogućava – perilica! Ako je nedostatak prostora vaša izlika što još nemate tu korisnu spravu, rješenje je na horizontu. Tetra je naziv novoga čuda tehnike koje će, za samo 300 dolara, već ove godine omogućiti korisnicima malih stanova da dignu ruke od suđa.

Mala, prenosiva perilica koja čak ne treba ni priključak na vodu nastaje u okrilju tvrtke Heatworks koja je inovirala i sam postupak grijanja vode. Koristeći grafitne elektrode za grijanje minerala u vodi, omogućili su uređaj koji se samo uključi u struju, a voda se jednostavno ulije ručno.

Uz to što je dizajnerski dorađeno, Tetra je superkompaktno, pametno i energetski učinkovito rješenje. Perilice troše manje vode nego ručno pranje posuđa, a prema izračunu Tetrinih tvoraca, ova perilica će jednom dvočlanom kućanstvu godišnju potrošnju vode smanjiti za više od 5500 litara.

Uz to što štiti okoliš, Tetra pere i tekstil te nudi revoluciju u organizaciji vašeg slobodnog vremena. A s tim svojim prozirnim kućištem toliko je slatka da bismo dio novostečenog vremena rado proveli - promatrajući je kako radi!

Izvor: Fast Co. Design

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 13:58