Šumski zid u uredu

Tech Garden, vertikalni vrt

Charter agencija za jahte Adriatic Escape smještena je u modernom uredu pseudosecesijskog stila u sklopu Hotela La Meridien Lav u Splitu, a uređivao ju je Studio Resign

Studio Resign uređivao je urede charter agencije za jahte Adriatic Escape, koja je smještena u Hotelu La Meridien Lav u Splitu. Želja klijenata, prepričavaju nam dizajneri, bila je moderan prostor uređen u pseudosecesijskom stilu, a vertikalni vrt uklopio se kao nastavak formi koje su sadržane u samom interijeru.



- Zelena boja vertikalnog vrta prirodno odmara oči, bogatim formama unosi estetsko osvježenje i smirenost u prostor - obrazlažu u Studiju Resign i dodaju kako je vertikalni vrt izrađen u tvrtki Tech Garden, a riječ je o vrsti šumskog zida koji se nalazi u centralnom dijelu prostora. Dimenzija je 70x240 cm, a pri njegovu kreiranju korišteno je nekoliko vrsta mahovina, ravna i polarna, koja je specifična po svojoj trodimenzionalnosti, zatim ukrasna trava te nekoliko vrsta lišća i paprati. Budući da je nastao najnovijom tehnologijom stabilizacije, godinama će ostati svjež i zelen te će se lako održavati.





Izvor: Tom Dubravec / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:00