Antialergeni tepih

Tepisi španjolskog brenda Hidraulik

 

Koliko vam se samo puta dogodilo da ste na tepih u sobi slučajno prolili sok, vino ili kavu i tako si zadali mukotrpni posao ribanja kako biste izvukli mrlju van? Vaše je dijete alergično i morali ste se riješiti svog ukrasnog tepiha te to ne možete prežaliti? Imamo rješenje! Prekrasni "tepisi" koje možete vidjeti na fotografijama u nastavku proizvodi su španjolske tvrtke Hidraulik i jednostavno pršte bojama.





Svi koji su u potrazi za odličnim podnim oblogom koji je izdržljiv, lako se čisti i odlično izgleda s ovim će komadima doći na svoje! Izrađeni od sintetičkih materijala koji su otporni na prljanje, Hidraulik tepisi dizajnerska su poslastica čiji je izgled nadahnut antiknim pločicama i modernizmom 1900-ih.





Zbog svoje teksture i materijala možete ih postaviti doista svugdje, od kuhinje i boravka pa do kupaonice i ureda, a dolaze u brojnim geometrijskim i cvjetnim uzorcima koji bi se odlično uklopili u različite stilove uređenja. Hidraulik tepisi pritom štite podove od grebanja, otporni su na gorenje i antialergeni su. Osim tepiha ovaj španjolski brend ima i liniju podmetača za stol i uskih stolnjaka koji će svojim uzorcima razvedriti svaki stol. Tvrtka Hidraulik ima sjedište u Barceloni i za sada nema mogućnost dostave u Hrvatsku. Više informacija potražite na njihovim službenim stranicama!





Izvor: Vintage And Chic Blog

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:39