Festival dobre glazbe

TOO LOUD FEST 2018 Ponovno u Zagrebu

Približite se dobroj glazbi, zvuku i videu na dosad nedoživljen način

Too Loud Fest 2018 jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike. Održava se u Zagrebu 20. i 21. listopada u zagrebačkom DoubleTree by Hilton Hotelu, a posjetitelje i ove godine očekuju multimedijski spektakl te bogat program.

Ako tražite odgovor na pitanje gdje kupiti ili složiti moderan audio/video sustav, kako ispuniti svaki kutak svojega doma vrhunskim zvukom ili slikom te što odabrati za zvuk u pokretu, ne smijete zaobići ovogodišnji Too Loud Fest. Ovaj festival namijenjen je ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu.Posjetitelje očekuje obilje dobre glazbe, koncerti, projekcije, brojne premijere i radionice.

Dolazak je potvrdilo više od 30 domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, kao i glazbeni izvođači. Sony, LG, Bang & Olufsen, Yamaha, Technics, Sonus faber, KEF, Bowers & Wilkins, NAD, Tannoy, Harman Kardon i McIntosh samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti. Ulaznice su dostupne na online Ticketshop.hr sustavu i iznose 35 kuna za jedan dan i 50 kuna za dva dana festivala.

Više informacija potražite na: TOO LOUD FEST

Foto: TOO LOUD FEST

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:29