LURVIG JE NA POLICAMA

Top 10 proizvoda iz Ikeine dugoočekivane kolekcije za kućne ljubimce

Kolekcija LURVIG koju su željno iščekivali svi vlasnici kućnih ljubimaca, pronašla je svoje mjesto na Ikeinim policama, a mi smo jedva odabrali naših top 10.

U Americi se pojavila prošle godine u ovo vrijeme, a kod nas ovih dana krasi Ikeine police i oduševljava vlasnike kućnih ljubimaca. Nova Ikeina kolekcija za mačke i pse pod nazivom LURVIG uključuje zdjele, krevete, igračke i još mnogo toga u već poznatom stilu branda i po pristupačnim cijenama.

Zelena je boja koja prevladava, a sve je dizajnirano u suradnji sa stručnjacima i veterinarima, tako da se ne trebate brinuti hoće li se i vaš krzneni ljubimac zaljubiti u jednostavnost Ikeinih proizvoda.

Kao i obično, Ikea je i u ovoj kolekciji ponudila niz praktičnih rješenja iz savršenu jednostavnost dizajna. Tako ćemo pronaći vodootporne jastuke za naše krznate ljubimce na kojima se ne zadržava dlaka, kuću za mačke koju možemo uklopiti s Ikeinim policama, još jednu kuću koja nam može poslužiti i kao ormarić u domu i još mnogo toga. Sve je to osmišljeno s jednom važnom idejom, s kojom će se složiti svi vlasnici kućnih ljubimaca - mačke

U nastavku vam donosimo naših top 10 proizdova iz nove kolekcije.

Cijelu kolekciju pogledajte na Ikeinim stranicama.

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:32