IDEJE ZA DESET

Top ideje za uređenje balkona

 

U gradu u stanovima balkona je često jedino mjesto na kojem možete uživati u svježem zraku, suncu i prirodi bez da ste napustili stan. Dobrih ideja za uređenje balkona ima jako puno, stoga smo odabrali one koje će vam pomoći da ovog proljeća uredite svoju oazu na otvorenom da bude ugodna i funkcionalna, a ideje vam donose Ikeini dizajneri.

Prije nego se uputite u kupnju novog balkonskog namještaja pripazite na veličinu balkona. S obzirom da su balkoni i terase u mnogim stanovima male kvadrature, Ikea donosi divna rješenja, sklopivog namještaja koji vam neće zauzeti puno prostora. U ponudi su klupe s mekanim jastucima, koje imaju mjesta i za skladištenje stvari.

Ove je sezone Ikea ponudila namještaj od plastike, metala, od prirodnog drva i namještaj izrađen od umjetnog ratana koja ima prirodan izgled i dugačak vijek trajanja na otvorenom. U ponudi je nameštaj od plastike u jarkim bojama, koji će unjeti život vašem omiljenom prostoru na otvorenom. Osim jarkih boja Ikea se potrudila i ispunila očekivanja svojih kupaca, te je u svoju ponudu uvrstila elegantan i sofisticiran nameštaj u prirodnim tonovima za sve koji žele notu elegancije na svakom balkonu.


Više o proizvodima saznajte na ikea.hr

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 04:54