INSPIRIRAJTE SE!

Tople i udobne spavaće sobe u zimskom ruhu

 

Unatoč divnom jesenskom vremenu, noći su sve hladnije i krajnji je trenutak da zamijenimo ljetni dekor, zimskim. Danas ćemo vam pokazati kako od spavaće sobe stvoriti najudobnije mjesto na svijetu. Dekor spavaće sobe posebno je važan kako biste se ujutro probudili s radošću. Pletene i krznene prekrivače, deke i prostirke učinit će vašu sobu ugodnom u samo jednoj sekundi! Kada govorimo o posteljini, odaberite tople boje. Dakako, kamin će zagrijati bilo koji prostor, pa ako imate priliku, upalite ga. Naravno, svi atributi nadolazećeg Božića su dobrodošli kako bi vam podigli raspoloženje - od čarapa do vijenaca i jelki - zašto ne biste započeli s blagdanskim raspoloženjem ranije ove godine? U nastavku pronađite još ideja i savjeta kako spavaću sobu pretvoriti u zimsko utočište i stvoriti ugodan ambijent!

Dekor

Posteljina, deke, jastuci i prekrivači vam mogu pomoći da stvorite željeni zimski osjećaj u spavaćoj sobi. Karirani ili tartan uzorci, kao i pletene i krznene deke i prekrivači u trenu mogu unijeti ugodnu atmosferu planinske kuće u vaš dom. Uskladite prostirke i zavjese - zavjese mogu biti i karirane, a slojevite pletene ili krznene prostirke sigurno će vašu spavaću sobu učiniti ugodnom i zimskom. Posteljina i tekstil najbolje vam u tome mogu pomoći jer ih možete jednostavno mijenjati i ne koštaju puno.

Prirodni ukrasi

Kako još nije Božić, već skoro zima, možete dodati zimske ukrase od prirodnih materijala - zimzelene biljke, češere, šišarke, drvo... Možete napraviti zimzelene vijence, dodati lampice, grane pa čak i mini božićno drvce.

Svijeće i lampice

Ako imate kamin, možete preskočiti ovaj savjet - neće vam trebati ništa od ovog, jer je kamin najbolji izvor topline i svjetla! Ali ako nemate kamin, stvorite ugodan ambijent u svome prostoru pomoću lampiona, svijećnjaka i malih lampica - one će svaki prostor učiniti ugodnim.

Izvor: digsdigs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 04:15