I TO PUTEM EMOTIKONA

TOTALNO FORA Sada postoje tegle koje nam pokazuju kako se osjećaju naše biljke

Najnoviji izum ne samo da će savršeno ukrasiti gotovo svaki interijer, već će vam i uvelike olakšati brigu o biljkama. Pogledajte kako

Sada postoji nova pametna tegla koja vam doslovno pokazuje kako se osjećaju vaše biljke, a njezino je ime Lua. Pomoću pametnih senzora na tegli se pojavljuje čak 15 animiranih emotikona koji će vam u samo nekoliko trenutaka otkriti, odnosno pokazati kako se vaše biljke osjećaju.

Ovisno o temperaturi, vlažnosti tla te izloženosti svjetlosti, ova zanimljiva i nadasve inovativna teglica za cvijeće određenim raspoloženjem signalizirat će što im je potrebno.

Na taj način, znat ćete što vašoj biljci nedostaje - češće zalijevanje, premještanje na svjetlije mjesto u domu ili pak nešto treće. Naime, šest emotikona povezano je sa zdravljem biljke i općim stanjem, dok je ostalih devet usmjereno na određivanje osobnosti samog cvijeta.

Tegla se kao takva prilagođava gotovo svakom prostoru, i to zahvaljujući pratećoj aplikaciji koja vam na jednostavan i praktičan način omogućuje da pregledavate različite kategorije te uređujete postavke.

Međutim, ni to nije sve. Pametna Lua tegla sadrži i senzor pokreta koji joj omogućava da prati kretanje u svojoj okolini, uključujući i vaše. Možete ju nabaviti u nekoliko različitih boja, a naručiti na internetskoj stranici Indiegogo po cijeni od 559 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:22