ZAGREB DESIGN WEEK

Treća Noć dizajna ponovno će oživjeti cijeli grad i pokazati snagu dizajna u Zagrebu!

 

U sklopu ovogodišnjeg Zagreb Design Weeka organizira se Noć dizajna koja započinje 18. svibnja i predstavlja vrhunac događanja na Partner lokacijama. Posjetitelji će imati priliku obilaziti 21 Partner lokaciju koje samostalno organiziraju vlastiti program, a osim raznolikog sadržaja, organizirat će i posebne događaje ili dijeliti popuste za svoj asortiman.

Neke od Partner lokacija koje će posjetitelji moći obići tijekom Noći dizajna su #Petrinjska7, 2rpi Studio, Atelje na br.1, Bags by Kristina, BoConcept, Diesel, Gnijezdo, Male stvari, Ivana Bačura Handmade Jewellery i mnoge druge.

Posjetitelji u gotovo svim programima mogu uživati besplatno, a na svakoj Partner lokaciji moći će dobiti i naljepnicu za nagradnu igru koja se ove godine po prvi puta organizira u sklopu Zagreb Design Weeka. Za sudjelovanje u nagradnoj igri, posjetitelji, nakon što podignu kupon i svoju prvu naljepnicu na bilo kojoj #ZGDW Partner lokaciji, moraju obići i devet drugih različitih Partner lokacija i preuzeti naljepnicu. Nakon što se prikupi 10 različitih naljepnica, sudionici nagradne igre trebaju doći na #ZGDW Centralnu lokaciju (Hala V Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Tratinska 2) i ubaciti svoj kupon s naljepnicama u kutiju koja će se nalaziti na info pultu.

Svi kuponi ubačeni do nedjelje, 20.5. imaju mogućnost osvojiti vrijedne nagrade koje daruju: 2rpi, A1, FORMAT, Bellante, Bluetag, Diesel, Gnijezdo, Kerefeke, LEVIN COCO, M Art Design, Marte, Regeneracija, sh.es.na, Si&Eter Jewelry, Udruga Kloto i Vitrum in Fabula. Izvlačenje sretnih dobitnika bit će nakon dodjele #ZGDW Award by Julius Meinl.

Radno vrijeme Partner lokacija je do 23h, a večer završava partyem na središnjoj lokaciji.

Ove godine Noć dizajna nudi mnoštvo različitog sadržaja, stoga rezervirajte 18. svibnja i ne propustite obilazak gradom i snagu dizajna koju nude Partner lokacije!

Foto: Petar Santini / Sanjin Kaštelan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 16:20