PLANTS IN PANTS

Trend s biljkama koji će vam odmah izmamiti osmijeh na lice

 

Zeleni trendovi nam dolaze kao na traci. Baš kada pomislimo da smo profesionalni ljubitelji biljaka koji su čuli i vidjeli baš sve - Internet nas iznenadi. Novi trend u zelenom svijetu su biljke u hlačama, ili na engleskom jeziku plants in pants. Ne samo da su trend, postoji i dućan u kojem možete naručiti jedan svoj primjerak, a na Pintrestu i Instagramu ćete pod ključnim riječima i hashtagom #pantsinplants pronaći mnoštvo ovakvih DIY projekata.

Međutim, čini se da postoji prva osoba koja je došla na ovu origialnu ideju. Još 2004. godine je majka Gabriela, dok je slagala traperice koje je njen sin prerastao, došla na ideju da bi ih mogla iskoristiti kao teglu za cvijeće. Kasnije je njen muž Rodrigo osmislio jednostavnu strukturu koju je ugradio unutar hlača tako da ih može postaviti u stojeću poziciju. Ova originalna i maštovita zelena instalacija izazvala je izrazito pozitivne reakcije na lica njihovih poznanika, tako da su nastavili izrađivati biljke u hlačama. Danas imaju svoj dućan The Dudes Pant Planters® u kojem za 40 $ možete kupiti biljku u hlačama.

Osim što su na prodaju, biljke u hlačama putuju po brojnim festivalima u Americi, a Gabrielini i Rodrigovi sinovi ih humoristično nazivaju "polubraćom i polusestrama". Gabriela i Rodrigo na svojoj stranici kažu da su ove biljke napravljene upravo zato da vam izmame osmijeh na lice. The Dudes Pant Planters očito su stoga u posljednje vrijeme zarazili i Internet, stoga vam u nastavku donosimo malo inspiracije - možda i vi odlučite svojoj zelenoj oazi dodati ovaj originalan i neobičan trend.

Izvor: housebeautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 03:47