PRAZNI OKVIRI ZA SLIKE

Trendi ideje za ukrašavanje zida

 

Doista vintage ili samo jednostavni okvir za slike ponekad ne zahtijeva nikakve umjetničke radove, oni su umjetničko djelo samo po sebi. Dizajneri su u mnogim domovima pretvorili prazne okvire u vrući dekorativni trend, koji odgovara mnogim stilovima, a ne samo shabby chic i vintage, kao što ste mislili. Ako ste zainteresirani za kreativne ukrase, krajnje je vrijeme da pogledate neke primjere kako biste odlučili da li je ova dekoracija za vaš zid ili ne.

PREDNOSTI

Korištenje praznog okvira kao ukrasa nije nikakva novost, ali je definitivno jedna od jednostavnijih ideja, zbog koje ne morete previše mozgati. Osim toga, možete napraviti efektnu dekoraciju, a da se ne upuštate u trošak skupih umjetničkih djela i napraviti okvir koji će sam biti umjetničko djelo. Također, okvire možete vrlo povoljno nabaviti na Hreliću, obnoviti ih ili možda već imate cijelu kolekciju na tavanu. Ova vrsta ukrašavanja zida odgovara mnogim stilovima: shabby chicu, vintage, rustikalnom, suvremenom, skandinavskom ... I ne zaboravite, ako u međuvremenu pronađete pristojan umjetnički rad, prazan okvir uvijek možete ispuniti i dobiti potpuno novi izgled zida.

USKLAĐIVANJE I NEUSKLAĐENOSTI

Prazni okviri se uglavnom koriste u klasterima i da, obično imaju nekako jedinstven izgled, barem malo. To može biti isti stil ili ista obrada, ili možda se dvije ili tri boje podudaranja, ali ne nužno. Možete koristiti različite okvire i stvoriti super eklektičan izgled. Vezani okviri u klasterima nisu jedina zamisao, mnogi kreativci ih povezuju jedan preko drugog ili unutar svakog drugog stvaraju vrlo zanimljive oblike. Ako želite nešto originalnije ukrase za zid, napravite zidnu galeriju s praznim okvirima, monogramima ili umjetničkim djelima, što može biti vrlo efektno. Ako imate posebnu umjetničku sliku koju želite naglasiti, dodajte prazan okvir oko okvira sa slikom, kako biste sliku još više istaknuli. Pogledajte primjere koje smo prikupili!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:35