Balmain x Beats by Dre

Trendi slušalice za ljubitelje mode

 

Modna kuća Balmain napravila je kolekciju slušalica zajedno s brendom Beats by Dre koji je i inače poznat po suradnji s modnim divovima poput Fendija i Alexandera Wanga. Modni imperij Balmain poznat je po dramatičnom dizajnu u kojem Balmain dizajneri obilato koriste metal i kožu, a takva je i kolekcija Beats. Tema kolekcije je “urbani safari”, a svi trendseteri mogu odabrati između dva modela slušalica i dvije moderne boje.






Ljubitelji velikih bežičnih slušalica mogu odabrati između puderasto ružičastih slušalica s detaljima u boji zlata ili maslinasto zelenih koje su uparene sa zlatnim elementima. Oni kojima ipak više odgovaraju manje slušalice koje se stavljaju direktno u uho također će doći na svoje odabirom ovih sjajnih dizajnerskih komada.



Ambasadorica Balmain kolekcije slušalica Beats by Dre je Kylie Kardashian, najmlađa članica poznate američke reality obitelji Kardashian pa ne iznenađuje da su pojedini modeli već rasprodani. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici brenda Beats by Dre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:06