produkt dizajn

U ovoj se elegantnoj aktovci skriva... Roštilj!

Predmet koji možete vidjeti na fotografijama samo je naizgled veoma elegantna aktovka s pomalo retro štihom. Odlučite li je otvoriti, iznenadit će vas njezina i više nego praktična namjena koja nadilazi prenošenje dokumenata i sličnih sitnica koje inače nosimo po torbi. U njezinoj se unutrašnjosti, naime, skriva pravi pravcati roštilj!


Ovaj praktičan mali roštilj koji dolazi u plavoj, zelenoj ili krem boji, kao i u tamnoj boji ugljena možete koristiti izravno na stolu u svome domu ili u parku u koji ste se uputili na piknik. Zbog njegove veličine i jednostavne strukture lako ga je prenositi, koristiti, a potom i rastaviti i očistiti.

Cijela čelična struktura s bočnih strana ima probušene sitne rupe koje omogućuju cirkulaciju zraka nužnu za zagrijavanje rešetke ovog simpatičnog mini roštilja i brzo postizanje visoke temperature potrebne za pečenje. Za potpalu vatre preporučuje se korištenje ekološkog ugljena od kokosovih ljuski, no bilo koji drugi ugljen funkcionirao bi jednako dobro. Ovaj neobični roštilj izrađuje tvrtka RS Barcelona, a može ga se kupiti na poveznici za 375 američkih dolara, odnosno oko 2550 kuna!




Izvor: Food52

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:49